Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Modulul HEATMAP ON MAP pentru crearea hartilor de trafic in magazin

Smart retail inseamna si sa stii exact cum si unde sa-ti asezi produsele in magazin, pentru o vizibilitate crescuta si vanzari mai mari. TRASSIR, prin modulul Heatmap on Map, creeaza si analizeaza perfect hartile de trafic al clientilor. Integreaza imaginile captate de toate camerele video, pentru raportari ale intregului magazin sau etaj, indiferent de marime.

In video este prezentat un magazin real cu 12 camere video si modul rapid si simplu prin care, prin doar cateva click-uri, se obtine evolutia traficului in magazin. Se pot selecta modul static, cinematic, ori traseele pe care s-au deplasat clientii. Se pot alege vitezele sau raza de deplasare, astfel incat se obtin cele mai precise harti cinetice. Din aceaste rapoarte se exclud miscarile generate de angajatii proprii.

Raportarea vizeaza intervale de timp ce variaza de la o ora pana la zile, saptamani sau chiar luni. Asa se pot compara perioadele promotiilor si modul in care clientii raspund ofertelor.

Toate datele obtinute cu Heatmap on Map stau la baza analizei de crestere a vanzarilor si, mai mult, ofera informatii utile despre locurile unde trebuie plasate produsele ori anunturile promotiei curente, ori locurile des frecventate, sau ce spatii pot fi inchiriate pentru reclamele partenerilor si ce vizibilitate au.

#trassir

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online