Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications anunta extinderea seriei de camere dome P32

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta extinderea seriei de camere de retea tip dome P32 cu noi modele caracterizate de o calitate deosebita a imaginii, rezolutie de pana la 4K si caracteristici de securitate imbunatatite.

Seria AXIS P32 a fost creata pentru a asigura o supraveghere versatila cu eforturi minime, instalarea si configurarea realizandu-se rapid si intuitiv. De asemenea, modelele integreaza tehnologii avansate precum Axis Lightfinder 2.0, Forensic WDR, OptimizedIR sau Zipstream.

Noile modele sunt:
- Senzor 5MP: P3247-LV (camera de interior) si P3247-LVE (camera de exterior)
- Senzor 4K: P3248-LV (camera de interior) si P3248-LVE (camera de exterior).

Camerele detin certificare IK10 impotriva vandalismului si a impactului mecanic si dispun de firmware semnat digital, la care se adauga functionalitatea edgeVault – o componenta speciala, care presupune certificarea stricta a echipamentelor Axis pe baza unui set de certificate care includ printre altele o versiune semnata digital a numarului de serie unic la nivel global pentru fiecare dispozitiv Axis. In acest fel, autorizarea produselor AXIS in retea se realizeaza mai simplu si in conditii de siguranta sporita.

Dincolo de cresterea rezolutiei, calitatea imaginilor a fost imbunatatita si prin utilizarea expunerii adaptive la miscare, care garanteaza imagini clare, cu reducerea efectului de incetosare in cazul obiectelor care se apropie sau se afla in imediata proximitate. Iar cu ajutorul lentilelor cu distanta focala ajustabila si functie zoom operata de la distanta – functionalitati prezente si in cazul celorlalte modele din gama – operatorii de securitate pot realiza o instalarea eficienta. Au fost pastrate si capabilitatile de analiza video a obiectelor, care permit detectia si clasificarea persoanelor si a vehiculelor. Iar datorita suportului audio bidirectional si conectivitatii de intrare/iesire digitala, se pot adauga functii de analiza audio si se pot integra echipamente periferice suplimentare.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online