Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Echipamente si software de imagistica 3D pentru numararea exacta a persoanelor

Axis Communications anunta lansarea echipamentului AXIS P8815-2 3D People Counter, care imbina intr-un singur dispozitiv echipamente hardware si software 3D ce faciliteaza numararea in timp real a persoanelor care trec printr-o zona predefinita. Datele pot oferi informatii despre tendintele vizitatorilor, ajutand astfel diferitele organizatii - de la magazinele comerciale la muzee - sa isi optimizeze activitatile.

AXIS P8815-2 utilizeaza imaginile transmise de doi senzori pentru a genera o harta 3D - reprezinta o alegere ideala pentru mediile dificile in care exista umbre, lumina puternica a soarelui, zone de stralucire sau un volum ridicat de trafic pietonal. In plus, acesta este deosebit de util in zonele prevazute cu usi turnante sau intrari neconventionale.

Pentru intrarile largi, este posibila conectarea a doua contoare. In plus, accesoriile optionale fac posibila instalarea echipamentului pe dispozitive suspendate sau incastrat intr-un tavan.

Contorul AXIS P8815-2 este insotit de un program software preincarcat si calibrat in avans, astfel incat sa poata fi instalat rapid si usor.

Avantajele principale includ:
• Numararea 3D a persoanelor;
• Echipamente hardware si software integrate;
• Optimizare pentru conditii dificile;
• Zona de contorizare flexibila;
• Informatii despre tendintele vizitatorilor.

AXIS P8815-2 este disponibil prin local prin intermediul retelei de distributie Axis.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 16 vizitatori și niciun membru online