Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis lanseaza o noua camera 360° - Imagini de ansamblu complete si detalii excelente

Axis Communications anunta lansarea AXIS Q6100-E, o camera multidirectionala de inalta rezolutie proiectata special pentru a fi utilizata impreuna cu orice camera de retea AXIS Q61 PTZ. Aceasta permite constientizarea deplina a situatiei in spatiile deschise de dimensiuni mari sau pe strazile inguste si obtinerea de detalii cu ajutorul camerei PTZ.

Camera ofera imagini la 360° la o rezolutie de 20 MP, fiind destinata utilizarii impreuna cu orice camera PTZ din seria AXIS Q61. Camera include o functie de detectie audio care redirectioneaza camera PTZ catre sursa de sunet ori de cate ori este detectat un incident audio. In plus, este prevazuta cu pilot automat pentru PTZ tracking. Atunci cand unul dintre cei patru senzori de 5 MP detecteaza miscare, camera PTZ va urmari automat obiectul respectiv in perimetrul zonei de vizualizare.

De asemenea, AXIS Q6100-E dispune de obiective care poate fi schimbate usor in functie de nevoile de monitorizare specifice. In plus, focalizarea de la distanta si calibrarea pozitionarii asigura un nivel maxim de flexibilitate si o calibrare corecta.

Caracteristicile principale includ:
- Camera cu vedere la 360° si comanda PTZ activata cu un singur clic;
- 4 senzori de 5 MP, cu o rezolutie totala de 20 MP;
- Obiective interschimbabile si care pot fi inclinate;
- Necesita o camera de retea AXIS Q61 PTZ;
- Detectie audio directionala inclusa.

Modelul foloseste acelasi cablu de retea, aceeasi sursa de energie si acelasi suport de prindere ca si camera de retea AXIS Q61 PTZ. Drept urmare, nu este necesara utilizarea de echipamente suplimentare, ceea ce ajuta la simplificarea procesului de instalare.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online