Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Noul recorder compact dedicat aplicatiei de management video AXIS Companion

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat recorderul AXIS S3008, o solutie de inregistrare la calitate ultra-high definition, usor de instalat si compatibil cu aplicatia de video management AXIS Companion.

Cu un switch PoE integrat pentru pana la 8 camere, acest recorder de inalta performanta include un harddisk conceput pentru supraveghere video si o conexiune pe interfata gigabit, de inalta performanta, pentru a gestiona inregistrarile video in rezolutie ultra-high definition (UHD). Fiind integrat cu o gama larga de produse Axis, recorderul de retea AXIS S3008 face ca adaugarea de echipamente suplimentare de inregistrare sau alte echipamente Axis sa fie o procedura mai simpla.

De exemplu, se pot adauga goarne de retea pentru a comunica cu personalul si a descuraja patrunderea intrusilor intr-un anumit areal. Sau se poate adauga un interfon video de retea pentru identificarea audiovizuala si controlul accesului de la distanta.

Caracteristicile principale includ:
• Recorder compact cu switch PoE integrat;
• Simplitate in instalare si operare;
• Harddisk conceput pentru supraveghere video
• Port USB pentru exportul inregistrarilor video
• Garantie de pana la 5 ani

Recorderul de retea AXIS S3008 permite accesarea in siguranta a inregistrarilor video de oriunde din lume datorita tehnologiei Axis Secure Remote Access. In plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, avand garantie implicita timp de 3 ani si, optional, posibilitatea de a o extinde cu inca 2 ani. Solutiile complete oferite de Axis reprezinta o modalitate prin care companiile isi pot achizitiona un sistem de securitate, adaptat la nevoile lor specifice.

Aflati mai multe informatii despre Recorderul AXIS S3008 si despre Solutiile Axis complete de supraveghere.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 31 vizitatori și niciun membru online