Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Imagini de ansamblu excelente si acoperire detaliata a fiecarui unghi, fara compromis

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea camerei de retea AXIS P3715-PLVE, un model cu doi senzori conceput pentru a oferi imagini de ansamblu excelente, cu unghi de vizualizare larg si o acoperire in detaliu, chiar si in conditii dificile de luminozitate. Produsul este ideal pentru utilizarea pe holurile si coridoarele scolilor, oferind flexibilitate in monitorizarea a doua pozitii diferite.

Datorita formei sale inovative, aceasta camera multifunctionala permite pozitionarea flexibila a obiectivelor de tip varifocal, optimizand in acest fel costul de instalare. Fiecare componenta optica poate fi controlata in mod individual pentru a capta simultan scene din doua directii diferite, putand fi pozitionate una aproape de cealalta pentru a capta atat un unghi larg, cat si o imagine de detaliu a aceluiasi obiectiv.

Camera este prevazuta cu tehnologiile Axis Lightfinder si Axis Forensic WDR, asigurand culori clare si detalii excelente in conditii de luminozitate scazuta sau inadecvata. In plus, datorita sistemului de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, care dispune de LED-uri controlabile individual si filtru IR auto retractabil, camera ofera o calitate inalta a imaginii, atat in timpul zilei, cat si pe timp de noapte.

Caracteristicile principale includ:

• 2 camere multidirectionale de 2 MP, cu o singura adresa IP;
• Capacitate de a obtine imagini panoramice, precum si inclinare si rotire (Pan/Tilt/Rotate);
• Sistem de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, cu LED-uri controlabile individual;
• Tehnologie Axis Lightfinder si Forensic WDR;
• Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264;
• Rezistenta la impact mecani conform standardului IK10.

Camera AXIS P3715-PLVE este echipata cu functii de zoom si focalizare de la distanta, ceea ce permite instalarea rapida si optima. In plus, tehnologia Zipstream cu suport pentru H.264 reduce semnificativ necesarul de latime de banda si capacitate de stocare fara a compromite calitatea imaginii. Aflati de la link mai multe informatii despre Camera de retea AXIS P3715-PLVE.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 16 vizitatori și niciun membru online