Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications lanseaza solutia de optimizare pentru Milestone Xprotect

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta AXIS Optimizer for Milestone XProtect – o solutie de optimizare a functionalitatilor camerelor AXIS atunci cand sunt folosite pe platforma Milestone XProtect – una dintre cele mai avansate si cele mai folosite solutii de video management software (VMS) din lume.

Sistemele de supraveghere video si cele de securitate moderne nu mai inseamna doar cateva camere video conectate la un server sau la un echipament de inregistrare care permit personalului autorizat supravegherea obiectivului. Pe masura ce tehnologia a avansat si provocarile s-au intensificat, industria a migrat catre o abordare bazata pe solutii integrate. Mai multe echipamente, cu functii si roluri diferite, trebuie sa poata lucra in armonie perfecta, prin intermediul unor solutii software proiectate in asa fel incat sa raspunda cat mai bine cerintelor si nevoilor utilizatorilor.

Din acest motiv, Axis Communications colaboreaza strans cu mai multi dezvoltatori si furnizori de tehnologie, pentru a putea crea produse adaptate pentru instalari si scenarii de utilizare cat mai variate. Un foarte bun exemplu in acest sens il reprezinta indelungata colaborare de succes cu Milestone – dezvoltator al platformei VMS XProtect, pentru care exista o compatibilitate deplina cu echipamentele Axis. Pentru a veni si mai mult in ajutorul beneficiarilor care doresc o exploatare optima a echipamentelor AXIS implementate in instalari XProtect, a fost creat un modul software de optimizare a integrarii.

AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect reprezinta un set de elemente si plugin-uri proiectate cu scopul de a optimiza functionalitatea camerelor AXIS. In acest fel, utilizatorii finali si integratorii de sisteme beneficiaza de intregul potential al echipamentelor AXIS, dar si de toate functiile puse la dispozitie de Milestone XProtect, obtinand in final o solutie mai performanta si mai eficienta. In mod traditional, partenerii erau nevoiti sa integreze manual anumite functii, sa creeze anumite reguli alocate echipamentelor AXIS din retea, ceea ce presupunea mai mult timp si efort, fara a avea pe deplin rezultatul scontat.

Cu AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect, timpul si efortul depus pentru identificarea, descarcarea si configurarea plugin-urilor necesare sunt mult mai reduse, simplificand in acest fel intreg procesul de instalare a sistemului de securitate.

Printre plugin-urile incluse se numara Dewarping, pentru a putea folosi cu cat mai mare utilitate imaginile video furnizate de echipamentele video de tip fish-eye, Radar, pentru configurarea usoara din Milestone XProtect a setarilor zonelor de detectie si a alertelor date de echipamentele radar AXIS D2050-VE, Axis Camera Assistant, pentru configurarea rapida, in mod automat, a tuturor echipamentelor AXIS din Milestone Management Client, iar Focus Recall se foloseste pentru focalizare optima in conditii dificile. Pentru inlaturarea de pe suprafata camerei a picaturilor de apa se folosesc functiile SpeedDry si Wiper, pentru seria de echipamente care suporta aceasta functie, iar toate acestea direct din panoul de control XProtect.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online