Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications anunta doua noi difuzoare de retea pentru descurajarea persoanelor rau-intentionate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea unui nou mini-difuzor de retea accesibil care poate fi montat aproape oriunde, precum si a unei goarne pentru utilizare in orice mediu de exterior si in orice climat. Ambele difuzoare permit utilizatorilor sa reactioneze la incidentele detectate de camerele video si sa descurajeze persoanele rau-intentionate prin difuzarea de mesaje in direct sau preinregistrate, transmise clar, de fiecare data.

AXIS C1410 Network Mini Speaker

Mini-difuzorul AXIS C1410 Network Mini Speaker este inteligent si proiectat pentru a putea fi montat discret in spatii de dimensiuni mici. Difuzorul este conceput pe baza de standarde deschise, fiind usor de integrat cu alte sisteme precum echipamente de telefonie VoIP, camere video si sisteme de analiza oferite de Axis sau de alti furnizori. Utilizatorii pot adauga valoare sistemelor de securitate reactionand la ceea ce vad prin difuzarea de mesaje vocale. Sistemul poate difuza un mesaj preinregistrat sau poate emite o alarma pentru a notifica personalul de securitate sa avertizeze intrusii printr-un mesaj transmis in direct. Daca este necesar, utilizatorii pot, de asemenea, difuza mesaje vocale pentru a oferi indrumari.

Caracteristicile principale includ:
• Integrare facila cu sistemele video de retea si sistemele de control de acces, precum si cu echipamentele VoIP;
• Pret accesibil si acoperire audio larga;
• Sistem integrat si pre-configurat de procesare digitala a semnalelor (DSP), care asigura in permanenta claritatea mesajelor vocale, chiar de la bun inceput;
• Testare de la distanta a starii echipamentului, pentru a va asigura ca difuzoarele functioneaza in permanenta la parametrii normali;
• Memorie integrata pentru stocarea mesajelor audio preinregistrate;
• Senzor cu infrarosu pasiv (PIR) integrat, pentru detectarea miscarilor.

Datorita designului sau flexibil de dimensiuni mici si pretului accesibil, difuzorul AXIS C1410 reprezinta modalitatea perfecta de a extinde acoperirea audio in intreaga locatie a utilizatorului, ceea ce poate constitui o metoda de descurajare extrem de eficienta. Difuzorul poate fi instalat pe pereti, tavane, holuri sau in alte locuri. De asemenea, poate fi utilizat si pentru a difuza anunturi cu caracter general sau a reda muzica de fundal.

AXIS C1310-E Network Horn Speaker

Goarna robusta AXIS C1310-E Network Horn Speaker rezista la temperaturi cuprinse intre -40 si + 60 de grade Celsius. Deoarece este conceputa pe baza de standarde deschise, goarna este usor de integrat cu alte sisteme precum echipamente de telefonie VoIP, camere video si sisteme de analiza oferite de Axis sau de orice alti furnizori. In plus, utilizatorii pot descuraja persoanele rau-intentionate detectate de camerele lor video prin difuzarea de mesaje in direct sau preinregistrate, transmise clar.

Caracteristicile principale includ:
• Integrare facila cu sistemele video de retea si sistemele de control de acces, precum si cu echipamentele VoIP;
• Suport pentru temperaturi cuprinse intre -40 si + 60 de grade Celsius;
• Sistem integrat si pre-configurat de procesare digitala a semnalelor (DSP), care asigura in permanenta claritatea mesajelor vocale, chiar de la bun inceput;
• Testare de la distanta a starii echipamentului, pentru a va asigura ca difuzoarele functioneaza in permanenta la parametri normali;
• Doua intrari/iesiri de uz general (GPIO) integrate.

Datorita designului sau flexibil, goarna AXIS C1310-E poate fi instalata pe pereti si pe stalpi, pentru un nivel maxim de utilitate si in acord cu amenajarea spatiului. De asemenea, goarna poate fi utilizata si pentru a difuza anunturi cu caracter general.  

Mini-difuzoarele de retea sunt disponibile prin intermediul retelei de distributie Axis din primul trimestru al anului. Mergeti la link mai multe informatii despre AXIS C1310-E si AXIS 1410.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online