Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza Elecronica gratuita timp de 2 luni de la AZIGUARD

In aceasta situatie dificila, cu care pana acum nu ne-am mai confruntat, AZiTREND a hotarat sa nu stea deoparte! Venim in sprijinul celor care, fortati de imprejurari, au dificultati in asigurarea operatiunilor de securitate prin restrangerea activitatii.

Pentru ei, oferim GRATUIT timp de 2 luni serviciul AZiGUARD, de PAZA ELECTRONICA, prin partenerii nostri acreditati, firme de PAZA.

Impreuna cu Partenerii nostri, va putem monitoriza video obiectivele, 24/7, in limita a 2 camere video pe client/locatie deja instalate in locatie. In acest efort, punem la dispozitie celor care au nevoie sisteme hardware, software si suport tehnic pentru preluarea a 650 de canale video ce vor fi monitorizare in mod GRATUIT in dispeceratele acreditate ale Partenerilor AZiGUARD.

Pentru a putea realiza acest serviciu trebuie respectate un minim de conditii tehnice. De accea, va rugam sa ne contactati la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru a intra in legatura cu un specialist AZiTREND.

Speram ca astfel sa punem si noi umarul la depasirea unei situatii extrem de grea, pentru a ne putem intoarce la viata de zi cu zi de pana acum.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online