Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

S-a incheiat sesiunea de depunere a proiectelor pentru Trofeele OSPA Romania 2019

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru Premiile pentru Excelenta Profesionala in Securitatea Privata – OSPA Romania 2019 s-a incheiat pe data de 23 septembrie 2019 si au fost validate inscrierile candidatilor pentru toate cele 8 categorii.

Castigatorii si finalistii vor fi desemnati de un juriu format din distinse personalitati ai industriei securitatii private, iar premiile vor fi decernate in cadrul Galei organizate, ca in fiecare an, cu ocazia Zilei Securitatii Private in Romania, impreuna cu Conferinta Regionala de Securitate – Bucuresti 2019 si expozitia BUCHAREST SECURITY TRADE SHOW.

Anuntarea finalistilor va fi facuta pe data de 14 octombrie, dar castigatorii nu vor fi cunoscuti decat in seara Galei, desfasurata in acest an pe 15 noiembrie in ambianta deja familiara a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanta.

Lista membrilor juriului si a categoriilor de premiere sunt disponibile pe https://ro.theospas.com/.

O serie de oportunitati de sponsorizare ofera companiilor sansa sa-si creasca notorietatea marcilor proprii, sa-si promoveze produsele si serviciile in mediul industriei de securitate privata.

Pentru discutii si informatii suplimentare despre OSPA va rugam sa-i contactati pe Gabriel Badea - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (pentru limba Romana) sau pe Hannah Miller – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (English speaking).

Premiile OSPA Romania sunt organizate in fiecare an de catre Federatia Serviciilor de Securitate in parteneriat cu World Excellence Awards, iar Romania este intr-o companie selecta, alaturi de Australia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite si, in curand, Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg, care vor organiza gala in comun).

In viitor, castigatorii premiilor nationale vor putea concura in cadrul unei gale mondiale pentru titlul mondial al categoriei respective.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online