Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiTREND - Primii 3 ani de succese in Romania

AZiTREND implineste 3 ani! A fost o perioada foarte intensa, cu multe intrebari, decizii de luat, greutatile si incertitudinile inceputului, dar si cu multe satisfactii. Cu o echipa mica, insa deosebit de tenace si talentata, am dovedit ca daca exista o idee in care crezi, orice se poate realiza.

Am avut multe proiecte, unele ce ne-au dat batai de cap, cearcane si nopti nedormite, dar pana la urma le-am dus pe toate pana la final cu bine.

Ce satisfactie mai mare poti avea decat atunci cand stii ca ai facut tot ce a fost necesar pentru a multumi un client? Si acesta, nu doar ca si-a redus pierderile sau si-a optimizat procesele, realizand niste economii importante datorita solutiilor tale, dar afli dupa aceea ca te recomanda si altor parteneri?

Pentru ca, in domeniul nostru, nu reclama conventionala ajuta, ci relatiile B2B, cele care au cel mai mare impact si doza de incredere.

Sigur, au mai fost si erori si lucruri de corectat sau inlocuit. Insa pana la urma le-am rezolvat si in acest moment peste 10 mii de camere CCTV, integrate impreuna cu alte sisteme diverse, asigura servicii de cel mai inalt nivel de profesionalism, mai bune si mai ieftine in toata tara.

In timp, ne-am diversificat activitatea, plecand de la TRASSIR, Sigur, AZiGUARD si completand apoi cu UR Fog si Intelligence Retail, pentru a livra clientilor si partenerilor solutiile integrate complete. Si in viitor gama noastra de aplicatii profesionale si de servicii se va dezvolta puternic, incorporand din ce in ce mai mult partea de Artificial Intelligence.

3 ani de AZiTREND

O fi mult, o fi putin?... Nu stim. Cert este ca si de-acum inainte vom fi aici pentru clientii nostri, care pot fi siguri ca au in noi un partener serios, ce le va pune la dispozitie cele mai bune tehnologii existente, in conditiile optime de pret.

Va multumim tuturor, clientilor, colaboratorilor si partenerilor nostri pentru primii 3 ani din istoria AZiTREND. Abia asteptam sa lucram impreuna si in continuare!

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 32 vizitatori și niciun membru online