Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis anunta noua generatie de camere PTZ Q60 cu zoom optic de 40x si securitate sporita

Axis Communications a lansat o noua generatie de camere de retea din seria AXIS Q60 PTZ Network Camera. Aceste camere PTZ cu performanta inalta vin insotite de un cip de noua generatie care ofera imagini si caracteristici de securitate imbunatatite, capacitati de analiza extinse si o compresie video mult mai buna.

Camerele de retea PTZ AXIS Q6075 si AXIS Q6075-E ofera un nivel superior de sensibilitate la lumina, datorita tehnologiei Lightfinder 2.0 care capteaza imagini cu culori mai saturate in conditii de luminozitate scazuta si ofera imagini mai clare ale obiectelor in miscare. Aceste camere vin insotite de aplicatia Autotracking 2 prevazuta cu functie de selectare prin clic si urmarire, precum si un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmarirea activa a obiectelor si orientarea rapida in spatiu. Camerele includ caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat si functie de boot securizat care garanteaza ca firmware-ul nu a fost modificat si ca este instalat numai firmware autorizat. Aceste camere includ si un cip Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2, pentru a asigura stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice astfel incat acestea sa ramana in siguranta chiar si in eventualitatea unei brese de securitate.

Caracteristicile principale includ:
• HDTV 1080p cu zoom optic de 40x;
• Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
• Aplicatie Autotracking 2 si dispozitiv de orientare;
• Sistem de analiza incorporat;
• Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265;

Modelul destinat utilizarii in aer liber este conform cu indicii de protectie IP66/67, NEMA 4X si IK10, ceea ce ii confera rezistenta la praf, ploaie, zapada si impact. In plus, functia de control in conditii de temperatura arctica garanteaza pornirea camerei atunci cand este inghetata si functionarea acesteia la temperaturi cuprinse intre -40 °C si 50 °C. Camerele AXIS Q6075/-E PTZ Network Camera vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distributie ale companiei Axis in trimestrul al treilea al anului 2019.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online