Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

JW Marriott Bucharest Grand Hotel este din nou gazda Zilei Securitatii Private in Romania si a Galei OSPA Romania 2019

OSPA MarriottPentru al patrulea an consecutiv Ziua Securitatii Private in Romania va avea loc in ambianta deja familiara a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanta, in data de 15 noiembrie 2019.

Faimosul hotel, ne va oferi ca de obicei o ambianta de clasa si servicii excelente pentru cel mai important eveniment al securitatii private din Romania.

Ziua va fi deschisa prin Conferinta Regionala de Securitate – Bucuresti 2019 si se va incheia apoteotic cu Gala pentru decernarea premiilor de excelenta in securitatea privata, OSPA – ROMANIA 2019.

Reamintim ca programul Premiilor OSPA este primul si singurul format independent, INTERNATIONAL  creat si dezvoltat pe baze stiintifice si care asigura o binemeritata recunoastere si recompensare a profesionistilor si companiilor care performeaza la nivel de excelenta in securitatea privata.

Participantii la Conferinta, dar si invitatii Galei OSPA au asigurat accesul la singura Expozitie de Securitate din acest an „BUCHAREST SECURITY TRADE SHOW”, care va prezenta in premiera ultimele realizari in tehnologia si managementul riscurilor si securitatii.

Ofertele speciale pentru rezervarea locurilor la Gala OSPA Romania sunt valabile doar pana la 15 septembrie. Exista de asemenea oferte speciale pentru fostii participanti la Galele din anii anteriori.

Au fost lansate ofertele de sponsorizare pentru Gala si pentru Conferinta, evenimente exceptionale care ofera companiilor o sansa unica sa-si creasca notorietatea marcilor proprii, asociindu-si numele cu cel mai important eveniment de securitate al anului si cu EXCELENTA in materie de securitate privata.

Mai multe informatii despre evenimente veti gasi pe site-urile:
https://ro.theospas.com/ .
http://ziuasecuritatiiprivate.ro/

Pentru informatii suplimentare asteptam mesajele dumneavoastra la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0744308790.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online