Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiTREND a participat la Conferinta Nationala SECURITATEA INTR-O NOUA DIMENSIUNE SI IMPLICATIILE INTELIGENTEI ARTIFICIALE

Asociatia Romana Pentru Tehnica De Securitate – ARTS - a organizat miercuri 5 iunie Conferinta Nationala cu tema SECURITATEA ÎNTR-O NOUA DIMENSIUNE SI IMPLICATIILE INTELIGENTEI ARTIFICIALE.

O tema atat de actuala, dar si generoasa totodata. Pentru ca AI (Artificial Intelligence) incepe sa patrunda din ce in ce mai adanc in toate domeniile ce implica tehnologiile de varf. Iar in prezentul context social, ce evolueaza cu o rapiditate nemaiintalnita, si metodele de asigurare a sigurantei trebuie sa tina pasul, in acelasi ritm sustinut.

Iata de ce AZiTREND a fost sponsor principal al evenimentului, considerand ca atat tema propusa, dar mai ales solutiile pe care le putem oferi reprezinta o alaturare perfecta. Temele adoptate de speakerii invitati au fost diverse, acoperind tendintele noilor tehnologii si aplicarea lor concreta in situatiile reale. Prezentarile au fost diverse, incepand de la definirea AI, trecand prin detectia de incendiu in zone speciale pe baza accesului inteligent de la distanta, ingineria sistemelor de securitate la incendiu si de securitate fizica in cladiri, pana la aspectele legale si limitari in aplicarea AI in supravegherea video.

Doru Asmarandei, general manager AZiTREND a prezentat domeniile in care s-au creat deja solutii smart de imbunatatire a serviciilor de securitate, dar si de reducere a bugetelor de securitate, ca urmare a implementarii acestora. Retail, industrial, mari depozite, banking, constructii, horeca, parcari sau smart city – peste tot se folosesc proiecte ce includ si componenta AI.

Pentru toti specialistii interesati de domeniu, puteti gasi aici atat toate materialele prezentate, cat si galeria foto a evenimentului. Cu siguranta, AZiTREND va participa si in viitor la orice eveniment ce va promova introducerea noilor tehnologii in serviciile de securitate.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 29 vizitatori și niciun membru online