Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Day 2019 aduce in prim plan folosirea inteligentei artificiale in industria de securitate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza la Bucuresti cea de-a cincea editie a evenimentului sau anual de securitate. Organizat sub deviza ”Combinam tehnologii inteligente cu imaginatia umana”, acesta dezbate tendintele industriei de securitate si provocarile cu care se confrunta acest domeniu.

Axis Communications este recunoscuta la nivel mondial drept compania care a creat prima camera video IP, dar si pentru numeroasele inovatii aduse in domeniul securitatii. In plus, producatorul are deja o traditie indelungata in analizarea tendintelor din piata si a nevoilor utilizatorilor, ca puncte de plecare pentru dezvoltarea de noi solutii. In aceasta viziune se incadreaza si evenimentul anual de securitate organizat de Axis Communications in Romania, eveniment ajuns astazi la cea de-a cincea editie.

Axis Day 2019 pune accentul pe cele mai importante tendinte si provocari identificate in domeniul securitatii si supravegherii video, axandu-se pe elemente precum inteligenta artificiala prin modul de utilizare a algoritmilor in valorificarea imaginilor, solutiile de cloud si edge computing, GDPR si siguranta datelor, securitatea cibernetica, responsabilitatea fata de mediu. Agenda evenimentului are in vedere informarea si pregatirea partenerilor pentru schimbarile si noutatile din domeniul securitatii, astfel incat acestia sa continue sa ofere beneficiarilor cele mai eficiente solutii. Participantii la eveniment vor interactiona cu noile tehnologii Axis, precum cele mai performante camere IP de supraveghere video, solutii audio Axis si 2N. De asemenea, sunt prezente si standuri ale principalilor dezvoltatori de tehnologie cu care colaboreaza Axis, precum Milestone Systems, Genetec, Allied Telesis, UltraVision Consult.

Din partea utilizatorilor finali vor participa in cadrul panel la care participa consultanti de securitate din diferite domenii: Christian Obreja cu experienta in domeniul Sigurantei Nationale, Ionut Manole – consultant de securitate in domeniul industrial si Tiberius Visoiu - seful departamentului de securitate fizica cu experienta in zona bancara si reprezentant al ASIS International.

Invitat special este Yugo Neumorni - Presedintele CIO Council Romania - a carui prezentare este axata pe Inteligenta artificiala si provocarile securitatii cibernetice, cu multe exemple practice, dar si solutii de preventie si combatere a acestora. Participantii au prilejul sa interactioneze in cadrul sesiunilor de networking, iar pe toata durata evenimentului au posibilitatea de a adresa intrebari. Evenimentul reprezinta si o ocazie de a-si face cunoscute nevoile si cerintele in materie de securitate, iar pentru compania Axis de a culege date despre nevoile de dezvoltare.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online