Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Despre Artificial Intelligence si Videoanalytics cu Igor Oleynik - fondatorul TRASSIR

Avand peste 35.000 de membri, ASIS International este asociatia profesionala lider in domeniul securitatii din intreaga lume. Fondata in 1955, ASIS este dedicata cresterii eficientei si productivitatii profesionistilor in domeniul securitatii.

Sub egida filialei ASIS International din Romania, AZiTREND a organizat o conferinta speciala, cu tema „Inteligenta Artificiala in analiza si managementul video”.

Invitatul de onoare a fost Igor Oleynik, fondatorul TRASSIR si CEO la DSSL. Igor a tinut o prezentare foarte interesanta despre aceasta platforma de analiza video - probabil una din cele mai bune din lume - si algoritmii matematici cu care este construita, ajutandu-ne sa ajungem in viitor la Artificial Intelligence. Avand o experienta de 17 ani, compania DSSL, ce dezvolta aceasta platforma de analiza si management video, are acum peste 600 de angajati, dintre care 150 ingineri de soft.

Exemplele oferite de utilizare a TRASSIR au acoperit, practic, orice domeniu, de la retail, la industrial, banking, smart city sau chiar in zona de rezidential. TRASSIR este utilizata in prezent de peste 15.000 de companii. Suntem mandri ca si in Romania mari lanturi de retail si din domeniul industrial folosesc deja avantajele incontestabile ale acestei tehnologii avansate. Flexibilitatea modulelor specifice fiecarui client, ce permite customizarea optima a serviciilor, reprezinta garantia calitatii TRASSIR. Iar reducerile substantiale de bugete alocate securitatii pentru clienti sunt urmare a implementarii smart, integrate a platformei, cu celelalte sisteme conexe.

Cu ocazia conferintei am aflat si cum, in viitor, AI va face parte tot mai mult din viata noastra, sporind eficienta si productivitatea. Cat de interesant este sa afli cum vede evolutia AI chiar unul din oamenii care sunt in avangarda evolutiei tehnologice!

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online