Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis a lansat noi camere de tip dome in format ultra-compact, prevazute cu obiective varifocale

Tehnica de supraveghere video este utilizata pe scara larga in scenarii variate si cu scopuri complexe. Solutiile de analiza video si aplicatiile de marketing bazate pe date colectate cu ajutorul camerelor sunt in acest context tot mai des intalnite, dar rolul de baza, acela de protectie a persoanelor si bunurilor, ramane in continuare principala preocupare a utilizatorilor din toate domeniile de activitate. Iar implementarile pot fi diferite ca abordare de la un caz la altul, de la o locatie la alta, in functie de necesitati si mediu inconjurator. Astfel, de multe ori se prefera montarea unor camere cat mai vizibile, uneori chiar semnalizate, pentru a descuraja orice tentativa de actiune interzisa, dar exista si numeroase situatii in care este dorita utilizarea de echipamente discrete, care sa nu provoace disconfort si sa afecteze intr-o masura cat mai mica designul ambiental. Pentru a raspunde cat mai bine acestei diversitati de cerinte, Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a creat echipamentele potrivite atat pentru mediile in care se doreste discretie, cat si pentru cele in care se prefera descurajarea infractiunilor.

Noile camere video IP fixe de tip dome: AXIS M4206-V si AXIS M4206-LV, adopta un design compact, potrivit pentru orice domeniu de activitate sau decor. Datorita dimensiunilor reduse, ele se integreaza cu usurinta in orice spatiu interior, iar pentru armonie estetica este posibila si revopsirea carcaselor in culoarea dorita. Mai mult decat atat, ele pot fi prevazute cu elemente optice clare sau fumurii, ceea ce le face potrivite pentru situatiile in care se doreste o supraveghere discreta. Portul HDMI incorporat poate fi folosit pentru afisarea imaginilor video pe un ecran public, cu scopul descurajarii actiunilor criminale.

AXIS M4206-V si AXIS M4206-LV sunt prevazute cu senzori de 3MP si ofera continut video de calitate superioara la rezolutie de pana la 2048*1536. Ambele modele folosesc cu obiective varifocale motorizate, cu control de la distanta, incorporand in acelasi timp tehnologia WDR (Wide Dynamic Range) pentru a putea surprinde toate detaliile din cadrele cu iluminat ambiental complex. Diferenta dintre ele este data de faptul ca M4206-LV incorporeaza si solutia de iluminare OptimizedIR, ceea ce permite obtinerea unor imagini de cea mai buna calitate, chiar si in medii intunecate.

Atat AXIS M4206-V, cat si AXIS M4206-LV, se remarca prin usurinta cu care se instaleaza si prin costurile reduse de operare. In plus, ele sunt prietenoase cu mediul inconjurator, folosind in proportie de peste 40% plastic reciclat. Aceste modele sunt disponibile prin canalul de distributie Axis autorizat pentru Romania.

Despre Axis Communications
Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com . Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 31 vizitatori și niciun membru online