Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru OSPA Romania 2019

Incepand cu data de 4 martie proiectele pentru toate cele opt categorii ale Premiilor pentru Excelenta Profesionala in Securitatea Privata – OSPA Romania 2019 pot fi inscrise in concurs.

Specialistii si profesionistii din securitatea privata isi pot incarca proiectele direct pe site-ul https://ro.theospas.com/, unde gasiti si un indrumar referitor la continutul si prezentarea proiectelor, data limita de inscriere fiind 30 iulie.

Castigatorii si finalistii vor fi desemnati de un juriu format din distinse personalitati ai industriei securitatii private, iar premiile vor fi decernate in cadrul Galei organizate ca in fiecare an cu ocazia Zilei Securitatii Private in Romania, impreuna cu Conferinta „Securitatea Privata – Evolutie prin inovatie, 2019” si expozitia „Supporting Romania 2019”.

Anuntarea finalistilor va fi facuta pe date de 14 octombrie, dar castigatorii nu vor fi cunoscuti decat in seara Galei desfasurata in acest an pe 15 noiembrie. Locul de desfasurare a evenimentului va fi anuntat in curand.

Lista membrilor juriului si a categoriilor de premiere sunt disponibile pe https://ro.theospas.com/.

O serie de oportunitati de sponsorizare ofera companiilor sansa sa-si creasca notorietatea marcilor proprii, sa-si promoveze produsele si serviciile in mediul industriei de securitate privata.

Pentru discutii si informatii suplimentare despre OSPA va rugam sa-i contactati pe Gabriel Badea - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (pentru limba Romana) sau pe Hannah Miller – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (English speaking).

Premiile OSPA Romania sunt organizate in fiecare an de catre Federatia Serviciilor de Securitate in parteneriat cu World Excellence Awards, iar Romania este intr-o companie selecta, alaturi de Australia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite si, in curand, Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg, care vor organiza gala in comun).

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online