Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Principalele domenii in care sistemul UR Fog pentru ceata instantanee este imbatabil!

Sistemul UR Fog, care creeaza ceata instantaneu, poate fi utilizat in multe domenii, pentru alungarea, imobilizarea sau chiar captivarea intrusilor ce acceseaza fraudulos un spatiu supravegheat.

Asa cum vedeti in video, solutia este folosita cu succes in sediile bancare, sau in zona ATM-urilor, in magazinele de bijuterii, casele de amanet, benzinarii, magazinele de telecom sau IT, salile de jocuri de noroc, sau casele de pariuri. Practic, orice tip de magazin reprezinta un potential beneficiar al UR Fog. Depozitele, halele industriale sau liniile de productie ori marile supermarketuri folosesc cu mult succes UR Fog pentru a se proteja de hoti.

Chiar si obiectivele private, case, vile, garaje sau diverse alte constructii pot fi aparate de sistemele de ceata instantanee. Si masinile ce efectueaza transport de bani sau de valori dotate cu sisteme UR Fog, sunt protejate impotriva jafului.

Integrarea cu sistemul de monitorizare video dotat cu solutia TRASSIR poate detecta prezenta umana in incinta respectiva si ajuta dispecerul video sa declanseze tunurile UR Fog pentru eficienta maxima.

AZiTREND este distribuitor exclusiv in Romania pentru softul TRASSIR si sistemul UR Fog.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online