Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Quartz Matrix a implementat cu succes sistemele de securitate, comunicatii si audio video, la noul terminal Schengen al Aeroportului Iasi

Compania Quartz Matrix a primit aprecierile autoritatilor locale si ale reprezentantilor Aeroportului Iasi, cu ocazia inaugurarii noului terminal Schengen.

Aeroportul Iasi este unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania. Chiar din 1905 aveau loc pe o pista mai mult sau mai putin adecvata intreceri artistice aviatice cu pionerii aviatiei romantice sustinuta in acea perioada de Casa Regala.

Noul terminal Schengen este in acest moment cel mai modern terminal pentru pasageri dintre aeroporturile regionale.

Experienta acumulata in cei 18 ani de activitate si certificarile obtinute au facut posibila implicarea companiei Quartz Matrix in constructia noului terminal. Quartz Matrix a livrat si instalat echipamente pentru supraveghere video, semnalizare si detectie la incendiu, control acces, semnalizare si detectie efractie, digital signage, sonorizare, ceasoficare, retea date voce. Amintim aici autorizarea primita din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru efectuarea urmatoarelor activitati in domeniul aeroportuar: proiectare, consultanta, instalare, intretinere si service sisteme de securitate, supraveghere video, detectie incendiu, control acces si retele date voce.

Solutiile oferite asigura la cele mai inalte standarde siguranta si securitatea pasagerilor si a personalului. Lucrarile au fost executate de echipa diviziei specializate in solutii de securitate, comunicatii si audio-video, NetDeTek care a primit pe aceasta cale o noua confirmare a profesionalismului si expertizei dobandite in domeniul securitatii si comunicatiilor.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 32 vizitatori și niciun membru online