Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

De ce sa platiti din ce in ce mai mult pe serviciile de paza umana?

De curand, Guvernul a emis OUG prin care a anuntat cresterea salariului minim pe economie, prima data intr-un mod diferentiat, in functie de studii si vechime. Salariile minime vor creste la 2080 lei, iar pentru cei cu studii superioare sau cu vechime de peste 15 ani, la 2350 lei. Se estimeaza ca implementarea acestei ordonante va fi incepand de la 1 ianuarie 2019. Ca de obicei, o astfel de masura declanseaza reactii in lant in intreaga economie, afectand toate costurile si, prin urmare, preturile produselor si tarifele serviciilor.

Tarifele serviciilor de paza umana – impactate major

Ca de fiecare data, tarifele serviciilor de paza umana vor resimti din plin aceasta modificare, deoarece in aceasta industrie angajatii sunt platiti cu salariul minim. Mai mult, multi din agentii de paza sunt cu vechime de peste 15 ani, deci se vor incadra in cea de-a doua categorie de salariu minim, superioara. Modul in care sunt compuse tarifele serviciilor de paza umana, in care, in medie o pondere de 80-85% este reprezentata de salariile agentilor de paza, va face sa asistam, cat de curand la inca o crestere de tarif. Estimam ca o astfel de masura va creste automat cu 12 - 15% actualele tarife de paza umana. In urmatoarea perioada, companiile de securitate isi vor notifica beneficiarii despre iminenta marire de tarif. Apoi vor urma intalniri, negocieri, eventual renuntarea la anumiti provideri, sau, din contra, la anumiti clienti…

Un ritual care se repeta, deja, cel putin o data pe an, la fiecare marire a salariului minim. Iar intentia declarata a guvernului este marirea salariului minim anual, cu o medie de 10%.

Cum putem evita cresterea tarifului la paza umana?

E atat de simplu! Sistemul de paza electronica AZiGUARD, creat de AZiTREND vine cu solutia. Construit pe platforma inteligenta TRASSIR, sistemul se bazeaza pe inlocuirea agentilor de paza cu camere video integrate impreuna la un dispecerat video. Astfel, tot ceea ce inseamna paza perimetrala, acces restrictionat de persoane sau auto, sau bazat pe diverse criterii, poate fi acum mult mai simplu si mai eficient rezolvat cu AZiGUARD. Dispeceratul video, care poate fi al beneficiarului sau al unei companii specializate, poate supraveghea la parametri superiori obiectivul protejat, iar in cazul in care este nevoie, apeleaza la un echipaj de interventie operativa. Siguranta, acuratetea si calitatea serviciilor creste semnificativ, odata cu reducerile de costuri de paza.

Minim 25% reducere la costurile serviciilor de paza umana

Mai mult, pe langa faptul ca apeland la AZiTREND nu mai cresc costurile cu 10% pe an, din proiectele deja implementate, clientii nostri au constatat o reducere a costurilor cu minim 25%. In plus, beneficiaza si de un sistem nou si performant de supraveghere video!

Pentru detalii si informatii suplimentare, va stam la dispozitie pentru a evalua care poate fi impactul implementarii serviciilor AZiGUARD la compania dumneavoastra.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online