Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX prezinta la Romanian Security Fair 2018 avantajele senzorilor Redscan prin prisma integrarii

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a anuntat participarea la Romanian Security Fair 2018, unde va sustine printre altele prezentari si demonstratii de produse, punand un accent deosebit pe detectoarele din seria Redscan si capabilitatile acestora de integrare in diverse platforme si sisteme.

Securitatea persoanelor si a bunurilor reprezinta elemente definitorii ale calitatii vietii in societatea moderna si, de aceea, OPTEX si le-a asumat ca obiective ale propriei activitati. Iar pentru o protectie optima, compania recomanda, pe langa utilizarea de echipamente moderne, bazate pe tehnologii de ultima generatie, proiectarea de sisteme de securitate cu mai multe niveluri de detectie. Desigur, asta presupune realizarea de sisteme complexe, formate din dispozitive cu capabilitati extinse de integrare, compatibilitate si inter-operabilitate. Asa a luat nastere seria de produse Redscan, pe care OPTEX le va prezenta la standul de la RSF 2018. Pe langa aprecierile primite la capitolul inovatie si precizia de detectie care le caracterizeaza, acestea se deosebesc prin faptul ca permit utilizatorilor sa le integreze extrem de usor in sisteme VMS, platforme PSIM, dispozitive NVR si alte instalari complexe.

Folosind o solutie de scanare laser, extrem de precisa si imuna la conditiile de iluminat ambiental, detectoarele OPTEX din seria Redscan sunt deja recunoscute printre profesionisti si experti pentru versatilitatea de care dau dovada. Astfel, Redscan mini RLS-2020 de exemplu - care va fi de altfel prezent si la RSF 2018 - are o raza de detectie cuprinsa intre 1-21m si poate monitoriza o zona de 20x20m cu un unghi de acoperire de 950, putand fi folosit atat la interior, cat si la exterior, multumita temperaturii de operare cuprinse intre -40 si +600C. Mai mult decat atat, el este prevazut cu interfata Ethernet RJ-45 cu tehnologie PoE si asigura suport pentru protocoalele UDB, TCP/IP, HTTP si SNMP. Asta inseamna ca poate fi practic integrat in aproape orice sistem de securitate si supraveghere modern, iar codurile de evenimente REDWALL pe care le transmite in format ASCII sunt deja implementate in cele mai multe platforme VMS. Prin urmare, detectorul se poate utiliza cu succes in completarea unui sistem de supraveghere video construit, spre exemplu, cu camere IP AXIS. Detectia video clasica a evoluat mult de-a lungul ultimilor ani, dar eficacitatea sa este in continuare influentata de o serie de conditii de mediu, pe cand dispozitivele OPTEX Redscan raman la fel de precise in orice situatie. Astfel, eficienta intregului sistem de supraveghere poate fi considerabil imbunatatita, iar securitatea obiectivului intarita.

Pentru exemplificare, se poate considera un scenariu in care clientul doreste securizarea unei proprietati prin supraveghere video si detectie. Acesta poate opta pentru camere IP AXIS PTZ, fixe sau o combinatie din ambele tipuri, pe care sa le administreze cu ajutorul solutiei VMS Milestone XProtect. Pentru eficacitate optima, el poate adauga acestui sistem detectoare OPTEX Redscan mini RLS-2020, care determina dimensiunea, viteza si distanta la care se afla un corp in miscare, ce se deplaseaza in zona monitorizata. In urma analizarii acestor date pe baza unor algoritmi unici dezvoltati cu scopul eliminarii alarmelor false, echipamentul Redscan poate genera coduri REDWALL. Acestea sunt transmise mai departe solutiei Milestone, care actioneaza in consecinta prin declansarea de inregistrari video in zona in care a avut loc detectia, utilizand eventual si functionalitatea PTZ a camerelor AXIS din teren.

Compatibilitatea si capabilitatile de integrare ale dispozitivelor Redscan este mult mai larga, senzorii integrandu-se in majoritatea platformelor de video management de pe piata. In prima parte a acestui an, OPTEX a anuntat compatibilitatea acestor detectoare cu modulul de supraveghere Genetec Restricted Security Area (RSA) - solutie cunoscuta de altfel pentru utilizarea sa in aeroporturi sau alte zone in care este nevoie de un nivel maxim de securitate. Asadar, senzorii transmit alarme si date precise platformei de securitate Genetec, pentru informarea rapida si exacta a personalului de securitate in privinta unor eventuale intruziuni. Prin urmare, ei stiu exact unde si cand trebuie sa intervina. La fel ca in cazul solutiei VMS Milestone XProtect, integrarea dispozitivelor OPTEX Redscan in sistem se realizeaza direct, fara echipamente intermediare, caci solutia Genetec poate interpreta direct codurile REDWALL generate si transmise de acestea.

Un alt exemplu de succes il reprezinta integrarea detectoarelor Redscan mini RLS-2020 cu solutia VMS SeeTec Cayuga. Dedicata profesionistilor din domeniul securitatii si supravegherii video, aceasta pune accentul pe flexibilitate, dar si prin usurinta in utilizare. Iar multumita compatibilitatii cu dispozitivele OPTEX, utilizatorii care opteaza pentru ea pot obtine un plus de eficienta si precizie, simultan cu reducerea la minimum a alarmelor false. Senzorii OPTEX pot fi integrati cu usurinta si in aplicatia de tip PSIM (Physical Security Integration Management) de la Prysm Software – AppVision.

Acestea sunt doar cateva exemple celebre de compatibilitate si integrabilitate a detectoarelor OPTEX din seria Redscan. Multumita codurilor REDWALL transmise de ele in formatul ASCII pe care il folosesc toate platformele importante, scenariile de utilizare sunt practic nelimitate. Prin implementarea in solutii PSIM, ele pot fi folosite de exemplu pentru actiuni de la controlare a iluminatului si declansarea de alarme, pana la aplicarea rapida a unor politici de securitate prestabilite la nivelul unei intregi cladiri administrate prin sisteme inteligente. O buna parte dintre aceste posibilitati, precum si provocarile in intampinarea carora vin ele, vor fi abordate de reprezentantii OPTEX la standul propriu din cadrul Romanian Security Fair 2018, care se desfasoara in perioada zilele acestea pana sambata, 20 octombrie. Echipa OPTEX, va asteapta cu cele mai noi tehnologii si informatii despre inovatiile din industria securitatii in standul 23, etajul 1, primul stand stanga, la Romanian Security Fair 2018.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online