Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

HONEYWELL anunta numirea lui Ronald Binkofski in functia de Presedinte pentru Europa Centrala si de Est

• Aceasta numire concentreaza eforturile Honeywell de crestere continua in Europa Centrala si de Est.
• Honeywell ofera tehnologii conectate inovatoare generate din IoT, sprijinind cresterea industriilor si a economiilor din regiune.

Honeywell (NYSE: HON) a anuntat numirea lui Ronald Binkofski (foto) in functia de presedinte pentru Europa Centrala si de Est. Ronald Binkofski este un lider de business cu peste 25 de ani de experienta in managementul afacerilor si transformarii digitale.

In noua sa pozitie, Binkofski va coordona de la Varsovia strategia de dezvoltare a Honeywell in Europa Centrala si de Est, asigurand accesul clientilor din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care imbunatatesc siguranta, securitatea, eficienta si productivitatea pentru un numar mare de industrii. Inainte de a se alatura companiei, Ronald Binkofski a ocupat functia de director general regional pentru Asia Centrala in cadrul Miscrosoft. Ronald Binkofski va raporta catre Shane Tedjarati, presedintele Global High Growth Regions Honeywell.

Tehnologiile Honeywell, aflate in varful revolutiei IoT, combina produse hardware cu solutii software avansate si analiza de date, contribuind la o lume mai inteligenta, mai conectata, mai sigura si durabila. Multe dintre aceste solutii avansate sunt concepute si proiectate in Europa Centrala si de Est, inclusiv de catre cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare si dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Ceha.

Operatiunile regionale acopera toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse si servicii aerospatiale, tehnologii de control pentru cladiri, locuinte si spatii industriale, precum si materiale avansate – si includ vanzari, asistenta pentru clienti, zona administrativa, productie si cercetare.

„Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni in fiecare zi, deseori fara ca ei sa realizeze acest lucru, fie ca faciliteaza un transport aerian mai sigur, sprijina zona de e-Commerce printr-o logistica imbunatatita sau contribuie la o mai mare eficienta energetica a cladirilor”, a spus Tedjarati. „Avem operatiuni in diverse sectoare si un portofoliu larg de tehnologii, ceea ce ne pune intr-o pozitie unica pentru a adresa numeroasele oportunitati de crestere pe pietele emergente din Europa Centrala si de Est. Experienta lui Ronald in software si business este de nepretuit, pe masura ce Europa Centrala si de Est devine o regiune din ce in ce mai importanta in strategia de crestere pe termen lung a Honeywell.”

„Europa Centrala si de Est se afla intr-o perioada de dezvoltare economica sustinuta, cu investitii semnificative in infrastructura cu cerinte speciale de securitate, transport, energie, aparare, eCommerce si orase inteligente”, a adaugat Binkofski. „Ca lider in tehnologiile IoT industriale, conectate, Honeywell are capacitatea de a furniza siguranta, securitatea, productivitatea si eficienta energetica in toate aceste sectoare. Acesta este un moment excelent pentru Honeywell de a-si consolida prezenta, deja bine stabilita, in Europa Centrala si de Est, si de a oferi tehnologiile de varf in avantajul clientilor si consumatorilor finali.”

Inainte de a se alatura Honeywell, Binkofski a condus operatiunile Microsoft in Europa Centrala si de Est din pozitia de director general pentru Polonia si Romania. Anterior, Ronald Binkofski a petrecut noua ani in cadrul companiei Software AG, Germania. In noul sau rol, Binkofski supravegheaza activitatile Honeywell in Europa Centrala si de Est, o regiune in care lucreaza 11.000 de angajati in aproximativ 30 de sedii din Polonia, Romania, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia, Bulgaria si Serbia.

Ronald Binkofski detine un masterat in matematica aplicata de la Universitatea Jagielloniana din Cracovia, Polonia si este absolvent al programului avansat de management al INSEAD, Fontainebleau, Franta.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 156 vizitatori și niciun membru online