Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Demonstratii cu senzori OPTEX wireless si centrale de efractie Texecom la IFSEC 2018

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta prezenta senzorilor sai din gama wireless la IFSEC 2018, in cadrul standului Texecom, unde vor fi utilizati pentru demonstratia unui sistem wireless de detectie la intruziune.

In societatea moderna, este tot mai multa nevoie de sisteme de securitate inteligente, iar utilizatorii, indiferent de natura acestora, isi doresc fara echivoc fiabilitate, eficienta, flexibilitate si automatizare, pentru a obtine o integrare cat mai solida. De aceea, centralele de alarma au evoluat si s-au transformat in adevarate hub-uri de comunicatii, care permit printre altele monitorizarea si configurarea elementelor conectate de la distanta, cu ajutorul aplicatiilor mobile. Iar pentru simplificarea instalarii, se prefera tot mai des utilizarea de senzori wireless, care, pe langa eliminarea inconvenientului legat de infrastructura necesara conectarii, asigura si un plus de flexibilitate in privinta amplasarii. Tinand cont de toate aceste aspecte, OPTEX a inclus in portofoliul sau cele mai bune dispozitive wireless de pe piata, iar drept dovada, acestea urmeaza a fi folosite de Texecom pentru a demonstra avantajele unui sistem wireless de detectie la intruziune.

Avantajele oferite de utilizarea senzorilor wireless in cadrul sistemelor integrate de securitate sunt, fara nicio indoiala, incontestabile, dar pot fi amplificate atunci cand sunt folositi alaturi de tehnologia Ricochet. Aceasta permite construirea de sisteme de securitate bazate pe transmisiuni wireless de tip plasa, ceea ce ii asigura utilizatorului atat flexibilitatea mult dorita, cat si redundanta. Practic, fiecare dispozitiv din sistem poate receptiona si replica mai departe semnalul wireless de la celelalte dispozitive, ceea ce garanteaza siguranta, scalabilitate si raza de acoperire mult imbunatatite, caci aceste caracteristici nu mai sunt limitate de comunicatiile punct la punct.

Pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de avantajele tehnologiei, toti senzorii wireless OPTEX - atat cei cu detectie activa in domeniul infrarosu, cat si cei de tip PIR (Passive InfraRed) - pot fi echipati cu modulul wireless Ricochet BGR-01, care a fost proiectat pentru a functiona cu centrala de efractie Premier Elite oferit de Texecom. Centrala de efractie recunoaste senzorii OPTEX si diferitele tipuri de alarme pe care le pot genera acestia, iar compatibilitatea este astfel deplina. Pe langa simplitatea si flexibilitatea din faza instalarii, sistemul este caracterizat si de o flexibilitate deosebita in fazele de configurare si operare, caci intreaga solutie de securitate poate fi administrata de la distanta, prin intermediul aplicatiei Texecom Connect.

Texecom va prezenta la standul sau din cadrul IFSEC 2018 sistemul de securitate wireless de tip „plasa” si vor simula diverse scenarii de utilizare in cadrul carora vor demonstra capabilitatile de control de la distanta, cu ajutorul aplicatiei Connect.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 44 vizitatori și niciun membru online