Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ELKO Romania a organizat seminarului cu tema: "Solutii de supraveghere si securitate pentru mediul industrial"

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, a organizat astazi la Bucuresti seminarul ”Smart Security” dedicat solutiilor de securitate inteligente pentru mediul industrial.

Evenimentul s-a desfasurat la ELKO Demo & Training Center, fiind organizat in parteneriat cu Axis Communications, lider mondial in echipamente video de retea. ELKO Romania se implica in distribuirea si promovarea unei game vaste de echipamente si solutii de securitate, care sunt folosite de obicei ca elemente din sisteme de securitate integrate. Evenimentul a pus in valoare solutii din domeniul supravegherii si securitatii in mediul industrial, participantii afland informatii valoroase despre produsele si solutiile Milestone, Allied Telesis, Eaton, Sieza, OPTEX si 2N.

Camerele de supraveghere video AXIS sunt renumite la nivel mondial pentru calitatea, performantele si totodata diversitatea lor, care le recomanda practic pentru instalari in orice mediu si pentru monitorizarea oricarui tip de obiectiv. Dintre obiectivele care necesita supraveghere video, o categorie aparte o constituie fabricile, depozitele, centrele de productie si, in general, orice locatie din segmentul industrial care, pe langa monitorizarea fara intrerupere, presupun anumite cerinte specifice mediului de activitate de care apartin. Pentru acestea, Axis Communications ofera un portofoliu generos de echipamente ce combina tehnologia camerelor IP cu detectoarele de miscare, tehnologie radar, tehnologie laser sau chiar solutii de detectie termica. Dintre acestea, in cadrul seminarului ELKO au fost prezentate camerele termice din seria Q19, destinate supravegherii si securizarii perimetrelor speciale, detectorul cu tehnologie radar si conectare la retea D2050-Ve şi difuzorul de exterior cu conectare la retea C3003-E, acesta putand fi folosit cu succes pentru descurajarea prin mesaje audio a potentialilor intrusi. A fost prezentata si noua serie de camere tip dome Q61, prevazute cu sistem de focalizare laser, tehnologie Sharpdome cu functie Speed Dry pentru un maximum de calitate si fidelitate, chiar si pe timp de ploaie, si suport pentru continut video la rezolutii de pana la 4K UHD.

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, tehnologia Milestone diferentiindu-se prin integrarea majoritatii echipamentelor de pe piata. Platforma este usor de gestionat, fiabila si flexibila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti din peste 100 tari. In cadrul seminarului ELKO vor fi aduse in atentia publicului noutatile si functiile suplimentare oferite de solutia XProtect VMS R1 2018, care se poate folosi de puterea de procesare a mai multor acceleratoare grafice pentru decodarea video, pentru a furniza astfel performante fara precedent in domeniu. In plus, noua versiune a sistemului de video management (VMS) Xprotect include instrumente puternice pentru protejarea confidentialitatii persoanelor si ofera suport DLNA, permitand astfel afisarea continutului filmat de camerele de supraveghere direct pe televizoare inteligente. Mai mult, solutia XProtect VMS R1 2018 a fost conceputa astfel incat sa poata fi instalata si configurata extrem de rapid.

Allied Telesis ofera de aproape 30 ani solutii inteligente de conectivitate pentru orice domeniu de activitate, de la companii si pana la proiecte de infrastructura reprezentative, implementate pe tot cuprinsul globului. Cu o gama complexa de produse in portofoliu, compania are o oferta bogata destinata mediului industrial, pentru care dezvolta si produce echipamente IoT, switch-uri Layer 2 si Layer 3 si convertoare media. In cadrul seminarului ELKO au fost prezentate echipamentele de retea produse de Allied Telesis pentru mediul industrial, precum si integrarea lor cu camerele de supraveghere video AXIS.

Toate echipamentele implicate in supravegherea si securizarea unui obiectiv depind, mai presus de orice, de alimentarea cu energie. De aceea, de pe agenda seminarului organizat de ELKO Romania nu poate lipsi Eaton - lider in dezvoltarea de solutii complete de gestionare a energiei electrice. La ora actuala, producatorul are in portofoliu solutii utilizate pentru alimentarea oricarui tip de dispozitiv sau echipament, de la solutii de iluminat si servere, pana la sisteme automatizate, pompe industriale si chiar noduri de infrastructura energetica. In acest context, cu o fiabilitate demonstrata in toate domeniile in care activeaza, Eaton reprezinta cea mai buna alegere pentru a gestiona alimentarea cu energie a sistemelor de supraveghere si securitate din mediul industrial.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul sistemelor de securitate si o prezenta in peste 40 tari, Sieza produce echipamente de protectie a perimetrului ce pot fi implementate in scenarii diverse - de la centre comerciale si apartamente, pana la uzine si instalatii militare. In plus, compania colaboreaza cu Axis Communications la dezvoltarea de noi tehnologii. Produsele Sieza sunt recomandate in sistemele de securitate si supraveghere din mediul industrial iar, in cadrul seminarului ELKO, a avut loc o demonstratie de utilizare practica.

OPTEX Co., Ltd este compania japoneza specializata in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii sai dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. La ora actuala, compania dezvolta si produce mai multe tipuri de detectoare pentru segmentul industrial, bazate pe tehnologii de detectie diferite, in functie de scenariul de utilizare. Iar, ca noua filosofie, pentru a obtine cea mai buna securitate, producatorul recomanda proiectarea unor sisteme de securitate cu mai multe niveluri de protectie - de la cea perimetrala, pana la cea a cladirilor si bunurilor. Despre importanta acestei implementari a unui sistem de detectie pe mai multe niveluri si despre beneficiile pe care le obtine utilizatorul odata cu el s-a discutat in cadrul seminarului organizat de ELKO Romania.

Securizarea zonelor cu trafic, unde accesul este permis numai personalului autorizat, reprezinta o alta provocare, iar mediul industrial nu face exceptie. Pentru astfel de situatii, ELKO Romania distribuie si promoveaza solutii de control al accesului si comunicatii IP SIP dezvoltate si produse de 2N – companie europeana de talie mondiala, specializata in dezvoltarea si fabricarea de solutii de comunicare utilizate in peste 125 de tari din toata lumea, in prezent membra a grupului Axis. Eficienta si avantajele implementarii unor astfel de solutii au fost demonstrate in cadrul seminarului ELKO, dedicat utilizarii in mediul industrial.
La eveniment au participat reprezentanti de vanzari si ai departamentelor comerciale si de proiecte din cadrul firmelor partenere ELKO, integratori de solutii, accesul fiind permis pe baza inregistrarii.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 35 vizitatori și niciun membru online