Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX lanseaza in Romania doi senzori de monitorizare a traficului auto

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, va lansa pe piata locala o noua serie de senzori de monitorizare a traficului auto. Noile dispozitive vor fi prezentate oficial cu ocazia Intertraffic, cel mai mare eveniment dedicat solutiilor de trafic din lume. Intertraffic va avea loc in perioada 22-23 martie, la Amsterdam, iar, la scurt timp dupa, senzorii vor fi disponibili in ofertele partenerilor OPTEX din Romania.

Seria ViiK este compusa din doua modele: OVS-01GT este senzorul dedicat portilor, barierelor sau activarilor de usi industriale si OVS-01CC este senzorul ce poate numara masinile aflate in miscare.

Detectorii Viik folosesc tehnologia Frequency-Modulated-Continuous-Wave (FMCW) si reprezinta solutia ideala pentru cazurile in care circuite de tip bucla inductiva nu pot fi instalate, datorita fie unei deteriorari a suprafetei drumului, fie datorita pavarii.

OVS-01GT este un senzor dual ce foloseste tehnologiile de detectie bazate pe microunde si ultrasunete, avand capabilitatea de a detecta atat miscarea unui autovehicul, cat si prezenta lui. Aceasta caracteristica este potrivita pentru cazurile in care nu se doreste folosirea de dispozitive tip bucle inductive. Senzorul detecteaza prezenta de masini mici sau mari, sau autovehicule in miscare si are capabilitatea de a ignora traficul uman. Este usor de instalat si, spre deosebire de senzorii tip bucle inductive, nu impune lucrari asupra carosabilului, dispozitivul putand fi instalat la cca 500mm deasupra solului. OVS-01GT se conecteaza automat la porti de acces inteligente sau bariere si include un meniu programabil. Senzorul dispune de cinci niveluri de sensibilitate si cinci zone de excludere, toate acestea fiind configurabile cu ajutorul unui singur buton de calibrare. Acest produs este potrivit atat unor activari simple, cat si ca parte integranta a unui sistem de parcare complex.

“Seria ViiK ofera o optiune viabila la senzorii traditionali tip bucla inductiva. Ambele modele sunt fiabile si usor de instalat. Prin alegerea unui senzor OPTEX se pastreaza nivelul de performanta anterior, dar se si elimina nevoia de a opera lucrari de instalare la nivelul carosabilului”, a declarat Jacques Vaarre, Managing Director pentru OPTEX EMEA.

OVS-01CC poate detecta si numara autovehiculele mici sau mari cu viteze de pana la 60km/h. Contorul poate fi montat intr-un mod similar, pe un stalp sau perete, la 90 de grade. Aria sa de detectie, de pana la 8m, poate fi personalizata cu 8 setari de distanta si 5 de sensibilitate. Aceasta este o optiune perfecta pentru numararea masinilor din parcurile de retail sau monitorizarea traficului strazilor importante.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 44 vizitatori și niciun membru online