Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Federatia Serviciilor de Securitate din Romania si Outstanding Security Performance Awards (OSPA) lanseaza a treia editie a Premiilor OSPA in Romania

Dupa doua editii incununate de succes, Federatia Serviciilor de Securitate este onorata sa anunte organizarea celei de-a treia Editii a Trofeelor OSPA Romania in 2018.

Pentru al doilea an consecutiv, Hikvision, cea mai mare companie de echipamente si solutii de supraveghere video din lume, a decis sa sustina manifestarea in calitate de sponsor principal.

Trofeele pentru Excelenta Profesionala in Domeniul Securitatii Private (OSPA) reprezinta un program international conceput pe baze stiintifice pentru recunoasterea  si celebrarea performantelor profesionale extraordinare in acest domeniu de mare semnificatie economica si sociala.

In afara de Romania, Gale OSPA sunt organizate si de asociatii profesionale ale industriei securitatii private din Australia, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Statele Unite si din alte tari.

In Romania programul este organizat de catre „World Excelence Award Limited” in parteneriat cu Federatia Serviciilor de Securitate din Romania. Programul OSPA se bazeaza pe un sistem de apreciere complet independent, obiectiv si incluziv  si se adreseaza profesionistilor din industria securitatii private.

Editia din 2018 va pastra cele 6 categorii de premiere de la editia precedenta: Manageri si Directori de Securitate (in house), Instalatori/Integratori de Sisteme de Securitate, Agenti de Securitate, Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica), Programe CYBERSECURITY si Premiul pentru Intreaga Cariera dedicata Securitatii.

Jurizarea aplicatiilor se va face in cadrul unui proces complex, complet independent si obiectiv, derulat pe mai multe planuri, atat in Romania cat si in Marea Britanie.

Inscrierile vor incepe la data de 1 Martie, data limita pentru inscrierea aplicatiilor fiind 30 iulie.

Finalistii de anul acesta vor fi anuntati la inceputul lunii octombrie.

Gala de decernare a premiilor OSPA va avea loc pe 16 noiembrie 2018.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati in legatura cu OSPA Romania urmariti website-ul https://ro.theospas.com, publicatia noastra Security Excellence Digest, precum si paginile noastre de pe retelele de socializare.

Informatii despre eveniment mai pot fi gasite si pe http://ziuasecuritatiiprivate.ro/. De asemenea, pentru orice informatii suplimentare privitoare la Premiile OSPA, ne puteti scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online