Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Quartz Matrix medaliata cu aur si argint la a patra editie a EUROINVENT

Compania Quartz Matrix a primit, din partea organizatorilor expozitiei EUROINVENT, medalia de aur pentru solutia de management a fluxului de persoane DigiTrafic® si pe cea de argint pentru sistemul de monitorizare si control al instalatiilor cu aer comprimat AirOpTek®.

A patra editie a EUROINVENT a avut loc la Iasi in perioada 10-12 mai 2012. Expozitia promoveaza creativitatea romaneasca si europeana a cercetatatorilor din institutiile de invatamanat superior cat si a celor independenti. La expozitie au participat cercetatori si inventatori din cadrul asociatiilor, fundatiilor si institutelor specializate in cercetare si dezvoltare. Au fost prezentate peste 270 de inventii si cercetari.

DigiTrafic® este o solutie de contorizare a fluxului de persoane, bazata pe tehnologia barierei infrarosii, integral conceputa si dezvoltata de specialistii departamentului de Cercetare & Dezvoltare al companiei Quartz Matrix.

In anul 2003, la evenimentul Fabricat in Romania, Quartz Matrix a primit pentru DigiTrafic® premiul de “Cea mai inovativa solutie, noutatea absoluta a salonului”, actuala distinctie venind să certifice valoarea pe care solutia o aduce clientilor săi.

AirOpTek® este un sistem integrat de masurare, monitorizare si control pentru eficientizarea structurala si operationala a instalatiilor de aer comprimat industrial. Dezvoltata in propriul departament de cercetare-dezvoltare al companiei Quartz Matrix, aplicatia AirOpTek® aduce beneficii directe in evaluarea eficientei energetice a instalatiilor de aer comprimat in zonele de generare, distributie si consum si ajuta la optimizarea structurii si tehnologiilor utilizate, pe toate cele 3 componente.

Echipa Quartz Matrix este formata din consultanti, proiectanti si specialisti in cercetare-dezvoltare, care a propulsat firma pe locul 4 in Clasamentul Consiliului National al IMM-urilor din Romania in 2009, pe domeniul IT&C. In acelasi an, Quartz Matrix a fost selectata in categoria celor mai sigure companii din Romania, de catre firma de evaluare a riscului de credit international Coface, raspunzatoare pentru analiza si inaintarea rapoartelor de tara catre UE.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 102 vizitatori și niciun membru online