Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

INTERNATIONAL BODYGUARD CHAMPIONSHIP

TULCEA, ROMANIA, 04-06 MAI 2012


Compania ALISTAR SECURITY a organizat la Tulcea, in perioada 4-6 Mai 2012, prima editie din Romania si din Uniunea Europeana a Campionatului International al Garzilor de Corp, sub egida INTERNATIONAL BODYGUARD FEDERATION.

Partenerii evenimentului au fost BMW Romania, GLOCK Romania, iar partenerul media a fost TRUSTUL INTACT, prin intermediul GSP TV. Organizarea s-a bucurat de ajutorul Consiliului Judetean Tulcea si a Primariei Municipiului Tulcea.

Incredintarea de catre Federatia Internationala de Bodyguarzi a organizarii editiei din 2012 companiei SC ALISTAR SECURITY s-a datorat faptului ca echipe ale acesteia au participat in repetate randuri la competitiile organizate in anii precedenti, in Ucraina si Bulgaria, obtinand rezultate remarcabile. La campionatul din Tulcea au participat 15 delegatii si echipe din 8 tari (Austria, Belarus, Bulgaria, Moldova, Rusia, Spania, Ucraina si Romania), reprezentand servicii de paza si protectie ale demnitarilor unor state, cum ar fi Ucraina si Moldova, echipe ale politiei din orasele Nicolaev si Donetk (Ucraina), precum si companii de securitate private.

Competitia INTERNATIONAL BODYGUARD CHAMPIONSHIP a avut mai multe probe, cum ar fi: protectia si escortarea persoanelor VIP; cautarea dispozitivelor explozive; acordarea primului ajutor unui VIP si evacuarea sa; conducere auto in conditii extreme; tragere cu pistolul in conditii specifice; lupta corp la corp. In functie de specificul probelor, evenimentul s-a desfasurat in Piata Civica, la Aeroportul Tulcea si la Poligonul Cataloi.

Prin participarea numeroasa, campionatul s-a bucurat de un deosebit succes si din partea publicului. La finalul competitiei. delegatiile i-au multumit dlui Dan Alistar, presedintele companiei, pentru exemplara organizare a acestei prime editii in Romania, cu promisiunea ca negresit vor participa si in anii viitori.

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 26 vizitatori și niciun membru online