Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis anunta lansarea primelor camere video ce pot monitoriza starea termica a echipamentelor critice

Cu un design care le permite inclusiv plasarea in aer liber, camerele video AXIS Q29 tip bullet-stil sunt primele modele Axis concepute special pentru detectia temperaturii echipamentelor unei companii si monitorizarea acestui parametru de la distanta. Echipamentele monitorizate pot fi dispozitive aflate in locatii ce necesita o supraveghere extinsa.

Axis Communications, lider mondial in echipamente video de retea, anunta lansarea AXIS Q29 Temperature Alarm Camera. Noua serie permite utilizatorilor sa monitorizeze de la distanta temperatura echipamentelor critice aflate in diferite locatii.

Seria AXIS Q29 vine in doua variante de echipare din punct de vedere al lentilelor si detine un senzor ce ofera o rezolutie de 336x256 pixeli, senzor ce poate monitoriza temperatura atat a dispozitivelor aflate in proximitate cat si la distante mai mari.

"De la lansarea primei camere termice Axis am avut clienti care  s-au aratat interesati de camere de retea care sa ofere optiunea de a indica temperatura obiectelor. Scopul principal al acestor camere este acela de a detecta intrusii, dar si de a monitoriza de la distanta echipamentele critice aflate, de exemplu, in spatii unde se afla diferite echipamente de stocare. Camerele cu alarma de temperatura AXIS Q2901-E pot fi folosite pentru monitorizarea temperaturii 24/7 pentru a elimina riscurile de supraincalzire", a declarat Erik Frännlid, Director Axis pentru Product Management.

Cu ajutorul sistemelor AXIS Q2901-E si AXIS Q2901-E este posibil sa se seteze mai multe zone de monitorizare care sa lanseze o alarma atunci cand temperatura ajunge la peste sau sub un prag pre-configurat. Pentru a simplifica procesul pentru operator, camerele ofera ajutor vizual si capabilitati de detectie temperatura spot care pot previziona viitoarele probleme, indicand zonele cu un potential de risc ridicat, inainte ca acestea sa devina vizibile cu ochiul liber sau inainte ca echipamentele sa nu mai functioneze.

Datorita caracteristicilor Power over Ethernet (IEEE 802.3af) si folosirii unui singur cablu pentru functionare, seria AXIS Q29 este usor de instalat si poate fi facil integrata cu sistemele de securitate existente. AXIS Q2901-E PT Mount este un model alternativ care vine cu suport pentru portul serial RS485 / RS422 ce permite camerei sa fie usor de montat pe un cap-motor PT. Suportul pan / tilt permite scanarea unei arii largi de temperaturi critice.

AXIS Q2901-E ofera suport pentru instalare atat pe perete, cat si pe tavan. Aceasta camera video suporta Axis Corridor Format, care permite camerei deschidere spre un camp vizual vertical, potrivit pentru monitorizarea camerelor de servere sau suprafetelor cuprinse intre diferite acumulari/ denivelari sau antene. Camerele Axis cu alarma la temperatura sunt utilizate in principal pentru monitorizarea temperaturii la distanta cu posibilitatea de a seta alarme de temperatura. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru detectarea si protectia unui perimetru. Seria AXIS Q29 poate rezista conditiilor meteorologice dificile, iar carcasa ofera protectie la impact si acte de vandalism.

Pentru camerele AXIS Q2901-E / Q2901-E PT Mount se asigura suport prin cea mai larga baza de aplicatii software de video management prin programul de parteneriat Axis Application Development Partner Program si AXIS Camera Station. Camerele includ suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXISVideo Hosting System si ONVIF pentru integrarea usoara a camerei in sistemele existente si pentru dezvoltatorii care pot propune alte capabilitati inteligente pentru aceste camere.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 71 vizitatori și niciun membru online