Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis anunta lansarea unei camere de retea cu senzor de ½ inch dedicata supravegherii oraselor

AXIS Q1635 ofera o calitate a imaginii de exceptie datorita senzorului de dimensiuni mari. Modelul este potrivit pentru supravegherea oraselor, pe timp de zi si noapte.

Axis Communications, lider mondial in echipamente video de retea, anunta lansarea unei noi camere fixe. Modelul dispune de un senzor de ½ inch si este destinat aplicatiilor de supraveghere a oraselor. Datorita senzorului mare si lentilelor performante, AXIS Q1635 este cea mai sensibila camera la lumina HDTV 1080p lansata pana in acest moment. Sensibilitatea IR sporita ofera imagini monocrome excelente chiar si in spatiile slab iluminate.

Calitatea superioara a imaginilor este garantata si de prezenta tehnologiei Axis Lightfinder, a unui stabilizator de imagine electronic si a functiei Wide Dynamic Range - Capture Forensic. De asemenea, modelul poate detecta socurile, poate aplica filtre digitale imaginilor blurate si suporta 50/60 fps la rezolutie Full HD.

"Supravegherea oraselor necesita imagini de inalta calitate astfel incat sa fie posibila identificarea persoanelor si a obiectelor. Camera AXIS Q1635 este solutia ideala pentru monitorizarea locurilor publice, cum ar fi piete, parcuri sau strazi. Calitatea imaginilor este una ridicata atat ziua cat si noaptea", a declarat Erik Frännlid, Director Axis pentru Product Management.

Datorita Wide Dynamic Range - Capture Forensic, noua camera ofera imagini cu un nivel ridicat de detaliu, atat in zonele intunecate, cat si in cele luminoase. De asemenea, AXIS Q1635 poate face tranzitia intre WDR si modul Lightfinder, proces ce optimizeaza si mai mult calitatea imaginii. Modelul AXIS Q1635 este echipat cu toate caracteristicile AXIS Q1615, avand in plus o functionalitate suplimentara care permite obtinerea unei calitati bune a imaginii chiar si in conditii meteorologice dificile (ceata).

AXIS Q1635 este un model de interior disponibil cu sau fara lentile. Integratorii care cauta o solutie compatibila cu cat mai multe lentile si nu au nevoie de o camera cu un senzor mare, se pot orienta catre modelul AXIS Q1615. AXIS Q1635 poate fi instalata si in aer liber, atunci cand este dispusa intr-o AXIS T93F Housing.

Camera AXIS Q1635 vine insotita de o baza larga de aplicatii software de video management prin programul Axis Application Development Partner Program si AXIS Camera Station. Camera include suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System si ONVIF pentru integrarea usoara a camerei in sistemele existente si pentru dezvoltatorii care pot propune capabilitati inteligente pentru aceasta camera.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 30 vizitatori și niciun membru online