Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Intalnire de lucru F.S.S. –D.O.P./I.G.P.R

Vineri 4 decembrie 2014, la sediul IGPR a avut loc o intalnire cu caracter consultativ intre o delegatie a Federatiei Serviciilor de Securitate si conducerea  Directiei de Ordine Publica din cadrul I.G.P.R.

Delegatia Federatiei a fost compusa din: Badea Gabriel, Liviu Mateescu si Chiriac Lazar.

Din partea I.G.P.R. discutiile au fost conduse de dl. Comisar-sef Cornel Ciocoiu, Imputernicit Director al Directiei de Ordine Publica. Au participat dl. Comisar-sef Aurel Catrinoiu, Comisar-sef Cristian Maierean şi subcomisar George Dumitru.

In cadrul intalnirii a fost prezentata strategia de actiune a Federatiei pentru imbunatatirea mediului concurential si de afaceri in domeniul industriei de securitate precum si pentru perfectionarea cadrului legislativ. In acest context, dl. Badea a prezentat Manualul CoESS pentru Achizitia de Servicii de Securitate de Calitate si actiunile pe care Federatia le va intreprinde pentru distribuirea si popularizarea manualului in randul beneficiarilor de servicii de securitate atat din mediul public cat si din mediul privat.

De asemenea, dl. Badea a subliniat interesul pe care Federatia il are in a grabi pe cat posibil transpunerea in legislatia nationala a Directivei Europene 24/2014 CE privind achizitiile publice  prin care se elimina criteriul “pretul cel mai mic” in atribuirea de contracte publice.

Totodata, avand in vedere interesele comune pe care Federatia si instituţia responsabilă de domeniu le au in aplicarea consistenta si echilibrata a cadrului de reglementare specific, a fost adusa in discutie posibilitatea mentinerii unui program sistematic si regulat de consultari reciproce si actiuni de informare.

Dl. Ciocoiu si-a exprimat interesul pentru existenta unui program de consultari si discutii sistematice cu Federatia Serviciilor de Securitate atat la nivel central dar si in teritoriu. A subliniat ca astfel de activitati ar trebui sa se desfasoare pe baza unor agende de probleme concrete.

Domnia sa a adus de asemenea in discutie problema protocolului de colaborare intre F.S.S. si I.G.P.R. care a revenit in actualitate si care ar trebui sa fie semnat in urmatoarea perioada. De asemenea, a insistat insa ca semnarea documentului sa fie urmata de punerea la punct a unor mecanisme de lucru care sa transpuna in realitate dezideratele protocolului. Dl. Badea precizat ca F.S.S. va inainta propuneri pentru initierea unor astfel de mecanisme de lucru.

Nu in ultimul rand dl. comisar sef Cornel Ciocoiu si-a facut cunoscuta speranta ca intr-un interval de timp rezonabil (sfarsitul anului 2015) sa reusim sa promovam impreuna, Federatia si D.O.P., un nou proiect de lege a securitatii private care sa raspunda mult mai bine la conditiile actuale si sa contina mecanisme flexibile de adaptare la dinamica schimbarilor pe toate planurile care pot avea loc la nivelul societatii la un moment dat.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online