Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

WD® extinde linia unitatilor de stocare pentru industria de supraveghere video

WD Purple™ se gaseste acum si in versiunea de 6 TB

WD®, o companie a Western Digital (NASDAQ: WDC) si lider global in materie de solutii de stocare, anunta astazi extinderea liniei de unitati premiate WD Purple™. Noul model este dedicat aplicatiilor de supraveghere si are o capacitate de stocare de 6TB.

Proiectate pentru supravegherea video, unitatile de stocare WD Purple sunt potrivite atat pentru sistemele de securitate dedicate locuintelor, cat si pentru cele dedicate IMM-urilor.

„Supravegherea video este una dintre aplicatiile pionier ale conceptului de Internet-of-Things. Combinatia dintre camerele video de inalta rezolutie cu video recordere cu spatiu de stocare extins imbunatateste semnificativ securitatea utilizatorilor. Unitatile WD Purple de 6 TB aduc inovatie in aceasta piata aflata intr-o continua dezvoltare,” a declarat Matt Rutledge, Senior Vice President si General Manager al WD Storage Technology Group.

Caracteristici
Unitatile de stocare WD Purple sunt echipate exclusiv cu tehnologii WD:
- AllFrame™ - Impreuna cu streaming-ul ATA, AllFrame reduce pierderile de frame-uri video, imbunatateste redarea si creste numarul de discuri tolerate. WD Purple include upgrade-uri exclusive de firmware pentru o redare video imbunatatita si pentru a minimiza intreruperile in cadrul unui sistem de supraveghere.
- IntelliSeek™ Technology – intrucat consumul scazut de curent joaca un rol crucial in sistemele de supraveghere ce sunt mereu pornite, tehnologia IntelliSeek™ calculeaza vitezele optime pentru volumul de munca al sistemului. Aceasta tehnologie reduce consumul si limiteaza zgomotele si vibratiile.

Proiectat pentru compatibilitate
Construite pentru a fi integrate fara probleme cu sisteme noi sau existente de supraveghere video, mediile de stocare WD Purple sunt proiectate si testate la standardele clasei de supraveghere si sunt compatibile cu cele mai cunoscute chip-set-uri din industrie. Introduse pentru prima oara pe piata in februarie 2014, WD a inceput prin intermediul WD Purple o stransa colaborare cu parteneri din industria de supraveghere. Testele efectuate pentru produsele WD Purple au indicat performante superioare comparativ cu alte produse similare.

Un selector de compatibilitate este pus la dispozitie pentru a asista clientii in alegerea produselor potrivite: http://www.wd.com/en/products/products.aspx?id=1210

Pret si disponibilitate
Produsul este disponibil deja in ofertele anumitor distribuitori si retaileri. Capacitatea de stocare a WD Purple variaza de la 1 TB la 6 TB, iar produsele au o garantie limitata de 3 ani. Pretul recomandat de vanzare pentru modelul de 3.5" cu 6 TB (WD60PURX) este de $329.99.

Mai multe informatii despre produsele WD Purple si conditiile de garantie se gasesc pe pagina web a companiei http://products.wd.com/wdpurple.

Partenerii de lansare
Hikvision Digital Technology Co.
“Tehnologia de supraveghere 4K devine din ce in ce mai populara. Astazi, datorita spatiului imens de stocare oferit de WD Purple 6 TB, tehnologia 4K va putea fi adoptata la o scara din ce in ce mai larga. WD Purple va avantaja o mare parte din clientii nostri prin produsele si solutiile de supraveghere oferite,” a declarat Zheng Weirong, Senior Product Manager al China Marketing Center Hikvision.

Uniview Technology Co.
“Reteaua noastra de produse de supraveghere se intinde din nordul extrem cu arii inghetate, pana in zona sudica, tropicala, a Chinei, cu 430 de proiecte de siguranta a oraselor. Ca parte esentiala a sistemelor de supraveghere de stocare, produsele WD sunt intotdeauna alegerea noastra de incredere. Noul WD Purple 6 TB este extrem de asteptat, mai ales pentru capacitatea marita si tehnologia avansata, ce ne ajuta sa gestionam volumul de date HD care creste zilnic,” a declarat Liu Changkang, CTO al Uniview.

Dahua Security
“WD ofera industriei de supraveghere un produs captivant. WD Purple 6 TB ne ajuta sa ne rezolvam problemele curente cu care ne confruntam, generate de nevoia de a avea o capacitate de stocare marita. Extinderea capacitatii de stocare nu inseamna doar spatiu de stocare suplimentar, ci si un sprijin pentru cresterea gradului de popularitate a tehnologiei 4K,” a declarat Yang Wenzhao, Storage Product Marketing Director al Dahua Technology.

UIT Co.
“WD este cel mai important partener al nostru in materie de solutii de stocare pentru supraveghere. WD Purple 6 TB va fi prima alegere pentru noile noastre produse. Datorita spatiului imens de stocare oferit de aceasta noua unitate ne asteptam sa oferim solutii de supraveghere mai performante pentru securitatea oraselor si a transportului in comun,” a declarat Tony Chen, Chairman si CEO al United Information Technology (UIT).

QNAP Systems
“Intrucat piata de supraveghere video se extinde prin monitorizare la calitate 4K, ne imaginam ca multi utilizatori vor adopta aceasta noua tehnologie. Cu ajutorul WD Purple 6 TB, utilizatorii se pot bucura de capacitati mai mari de stocare pentru supraveghere continua, 24/7,” a declarat David Chiang, General Manager al QNAP Security.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 28 vizitatori și niciun membru online