Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Romanian Security Fair 2014 - aplicatiile de supraveghere video, cele mai cautate la expozitia din acest an

Anuarul Firmelor de Securitate si portalul securitatesiprotectie.ro au fost alaturi de toti partenerii lor prezenti in cadrul expozitiei din acest an. Redactorii nostri s-au intretinut cu toti clientii fideli sau mai bine spus cu toti prietenii din domeniul securitatii private si le multumeste pe aceasta cale pentru increderea acordata echipei KLAUS MEDIA PRESS.

"La Romanian Security Fair 2014 am remarcat ca se mentine un trend al ultimilor patru ani, si anume trecerea tehnologiilor noi in domeniul produselor pentru piata. Exista foarte multa integrare pe segmentul tehnologiilor IT, comanda si informare de la distanta, prin intermediul sistemelor video, armarea sistemului, adica facilitati care pot fi instalate pe smartphone sau pe tableta. Foarte puternic vine si un segment important partea de supraveghere video care este in momentul de fata in topul tehnologiei si care este destinata celor mai diverse aplicatii, pana la identificari de voce, de persoane, recunoastere de numar de masini. Aplicatiile de supraveghere video au fost cele mai cautate la expozitie", a spus Silviu Clep, presedintele Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate (ARTS).

Potrivit acestuia, valoarea pietei de tehnica de securitate sii servicii de paza este estimata la 500 de milioane euro, in conditiile in care domeniul constructiilor a scazut in ultimii ani.

Ca tendinta, pe serviciile de paza, lucrurile sunt stationare.

"Pe sisteme de alarme, piata a scazut pentru ca este dependenta de sectorul constructiilor. Oricum, in momentul de fata, constructii noi nu prea mai exista, in anul 2012 — 2013 a fost o scadere, acum este o usoara crestere pe acest segment de piata. Pentru segmentul rezidential, in ceea ce priveste sistemele de alarma, piata este intr-o crestere, investitiile pentru locuinte au inceput sa reapara. Pe segmentul comercial si de office este o fluctuatie foarte mare, sunt firme care dispar si multe firme care reapar, iar uneori se intampla sa fie in aceeasi locatie deja optimizata ca securitate, altadata apare necesitatea de instalare. Piata financiar - bancara este intr-un regres major, bancile au inceput sa-si reduca dezvoltarea, ba, mai mult, inchid. Mai este si piata de retail si aici avem o scadere dramatica. Pe rezidential, cresterea este atat pe partea de siguranta a incendiilor, cat si pe partea de security. Din ce in ce mai multi romani incep sa inteleaga beneficiile pe termen lung ale investitiilor facute in domeniul sistemelor de securitate", a subliniat Silviu Clep.
Sursa AGERPRES

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online