Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Noua gama de dvr-uri pentru sisteme de supraveghere prin Ordis

Ordis promoveaza in 2014 noi solutii pentru supraveghere video - prin gama de dvr-uri de la 4 producatori de renume. Solutii complete si kituri pentru spatii interioare sau exterioare.

Societatea comerciala Ordis SRL din Sibiu anunta cu ocazia acestui inceput de an noua oferta de produse din segmentul de dvr-uri. Aceste dispozitive electronice, cunoscute si ca digital video recorders reprezinta o solutie absolut necesara pentru functionarea sistemelor de supraveghere video, atat pentru spatii rezidentiale, locuinte, cat si pentru firme.

Fie ca e vorba de securitatea spatiilor interioare, fie a celor exterioare, aceste aparate sunt de neinlocuit - rolul lor fiind de a stoca inregistrarile furnizate de camere pe hard-disk, dar si de a permite utilizatorului sa acceseze in direct transmisia, prin intermediul internetului.

Ca si producatori, anul 2014 a adus o diversificare a ofertei standard - astfel, Ordis comercializeaza cele mai noi modele de dvr, de la marci precum Hikvision, Westan, Novus, Compro si OEM. Preturile se intind pe un palier larg, fiind impartite in anumite praguri: cele mai multe modele se plaseaza intre 600 si 1000 de lei, respectiv 1000 si 1500 de lei, existand de asemenea si modele de dvr 4 canale al caror pret variaza intre 200 si 400 de lei ori chiar depasesc 2000 de lei. Ca si posibilitati de sortare sau filtrare, magazinul permite navigarea intre grupele de dvr-uri cu 4, 8, 16, 24 sau 32 de canale. De asemenea, sunt prezentate cateva modele de inregistrator digital retea (NVR) si cateva kituri de supraveghere.

Dintre trasaturile pe care le vom descoperi la numeroase modele de dvr, ce ne vor fi foarte utile in contextul supravegherii de aproape sau de la distanta, amintim:
- operatiunile multiplex: rularea mai multor canale concomitent, repetare, selectare backup
- vizionare direct de pe telefonul mobil: iPhone, Android, Windows Mobile, Blackberry, Symbian
- realizarea back-up-ului prin usb, hard disk extern, retea
- interfata USB
- posibilitatea atasarii hard-disk-urilor de mare capacitate (peste 4 TB)
- detectarea miscarii si pornirea inregistrarii; trimiterea de email, sms ori mms
- frame rate performant, la o compresie video de calitate
- zoom digital pentru vizualirea live

Desigur, pentru spatii mici, cei mai multi cumparatori aleg varianta de dvr 4 canale - aceasta e o varianta convenabila, ce asigura legarea a 4 camere de supraveghere, de orice tip. Pentru mai multe informatii tehnice, paginile fiecarui dvr contin toate trasaturile specifice. De asemenea, unele solutii din aceasta categorie de produse sunt insotite de fise tehnice si manuale de utilizare in format pdf. Iar daca doriti sa plasati o comanda ce sa cuprinda toate materialele necesare, afisarea in lateral a produselor complementare poate sa fie de un real folos - fie ca ne referim la hard disk-uri, alimentatoare, camere etc.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online