Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Securitas alaturi de Alexandru Tomescu in Turneul Stradivarius 2012

Dupa patru Turnee Stradivarius, fiecare cu povestea sa, in care Maestrul Alexandru Tomescu a transpus publicului farmecul sunetului, urmeaza Turneul Stradivarius 2012, mai diferit, mai profund, cu acelasi chip modest, in spatele caruia se ascund Obsesiile unui maestru. Turneul Stradivarius Obsesii va incepe pe 7 mai la Brasov si se va desfasura in 16 orase din tara, ultimul concert fiind la Bucuresti, pe 29 mai.

"Familia Securitas”, asa cum ii place lui Alexandru Tomescu s-o numeasca, ii va fi alaturi in acest turneu, facilitand parcurgerea sunetelor catre spectatorul fascinat de povestea pe care Maestrul o construieste prin teatrul non-verbal jucat de cei doi actori, Ana Pepine si Paul Cimpoieru.

Contopirea sunetelor celebrei viori Stradivarius cu emotiile aproape tangibile pe care Maestrul reuseste sa le induca publicului, e posibila prin linistea salii in care se desfasoara concertul. Senzatia pe care spectacolul Stradivarius o ofera e de liniste deplina, de parca cel mai mic zgomot ar putea disipa sunetul si o data cu el, ar disparea povestea. Securitas are grija sa mentina atmosfera necesara pentru ca Alexandru Tomescu sa-si poata manifesta cu ajutorul celor 2 actori, trairile intense, obsesiile si temerile pe care le intampina un Maestru in crearea operelor sale.

Securitas va asteapta in cele 16 orase pentru a-i fi alaturi Maestrului Alexandru Tomescu si pentru a trai impreuna cu acesta povestea sunetului!

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii. Avem mai mult de 300.000 angajati in 50 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand o experienta la nivel global de peste 80 de ani.

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 60 vizitatori și niciun membru online