Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sistem de videoconferinta pentru 75 de sedii ale Politiei de Frontiera

AVITECH a implementat cu succes un complex sistem de videoconferinta ce asigura comunicarea intre 75 de sedii ale Politiei de Frontiera Romane (P.F.R.). Reteaua realizata este una dintre cele mai mari de acest gen din tara noastra si integreaza tehnologii de ultima generatie. De asemenea, reteaua a fost integrata in sistemul national de videoconferinta al M.A.I..

In sediul central s-a amenajat o sala speciala de videoconferinta dedicata realizarii de training-uri, sedinte, grupuri de lucru ad-hoc etc. Imaginile sunt preluate cu ajutorul unui sistem video automatizat care ofera posibilitatea de a urmari prezentatorul in timpul expunerii. De asemenea, sala a fost dotata cu un sistem de lumini speciale pentru videoconferinta.

Prezentarile se realizeaza cu ajutorul unui sistem interactiv. Prezentatorii dispun si de o camera de documente cu ajutorul careia pot prelua imaginile diverselor obiecte sau documente pentrua fi afisate si explorate direct pe tabla interactiva.

Toate sistemele pot fi controlate centralizat prin intermediul unui panel cu display de tip touch screen.

In fiecare dintre locatiile din teritoriu AVITECH a instalat: terminal de videoconferinta HD, camera HD, display LCD si sistem de prezentare interactiva. Atat displayul cat si tabla interactiva sunt conectate la sistemul de videoconferinta.

Sistemul este configurat astfel incat sa permita accesul in sesiunile de videoconferinta si de la terminale mobile de tip smartphone, tablete sau laptopuri.

Cu aproximativ 3.150 kilometri de granita aflata in responsabilitate, Politia de Frontiera Romana depune eforturi sustinute pentru prevenirea si combaterea fenomenelor infractionale transfrontaliere si pentru aplicarea si respectarea legislatiei, astfel incat, la frontierele Romaniei, activitatea sa se alinieze standardelor internationale.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 21 vizitatori și niciun membru online