Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

TOA Electronics a ales compania RomAudioVideo pentru distributie exclusiva in Romania

Compania japoneza TOA Electronics a fost infiintata in anul 1934 si este specializata in productia echipamentelor de sonorizare si securitate. TOA activeaza in peste 100 de tari din intreaga lume, cu mai mult de 1.500 de angajati.

Linia de echipamente audio include amplificatoare, difuzoare, mixere, boxe PRO Sound, sisteme de microfoane wireless, procesoare digitale si sisteme de evacuare vocala. Pe linia de securitate, TOA furnizeaza camere CCTV, DVR-uri si sisteme integrate de intercomunicatii.

Echipamentele sale sunt certificate cu standarde europene EN-54 16 Si 24, obligatorii si in Romania incepand cu anul 2010, conform Ordinului 1953/ 2010.

Printre lucrarile majore ale companiei se numara Stadionul National din Beijing cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2008, Aeroportul International Tokyo, Muzeul de Istorie Naturala din Londra, Teatrul Dramatic din Varsovia si Opera de Stat din Viena.

TOA Electronics a intrat pentru prima oara pe piata din Romania prin intermediul companiei RomAudioVideo in 1993, dezvoltnd in 20 de ani de parteneriat proiecte majore, in special pe domeniul Public Address.

In anul 2013, RomAudioVideo a obtinut distributie exclusiva la nivel national, ca o incununare a colaborarii din ultimele doua decenii.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 67 vizitatori și niciun membru online