Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MIRA TELECOM a prezentat importanta proiectului SafeCity la conferinta “Smart City – Future City – Connected City”

MIRA TELECOM a participat la conferinta „Smart City – Future City – Connected City”, organizata de revista Comunicatii Mobile, la finalul lunii iunie. Evenimentul a reunit atat companii private si de stat din Romania si din Emiratele Arabe Unite, cat si parteneri publici si asociatii interesate in identificarea oportunitatilor de a transforma Bucurestiul intr-un oras inteligent. Participantii au pus in discutie modalitati de a schimba capitala intr-un oras inovator, cu o dezvoltare durabila. S-a incercat o paralela intre Bucuresti si Dubai in vederea unei cooperari in domeniul IT, pentru construirea unor orase inteligente in ambele state.

In cadrul conferintei, Silviu Ciobanu (foto) – Software Development Manager la MIRA TELECOM a sustinut o prezentare referitoare la utilizarea experientei dobandite in cadrul proiectului SafeCity, recent finalizat. SafeCity a fost un proiect cu finantare europeana, prin programul FP7, la care MIRA TELECOM a participat alaturi de alti 14 parteneri internationali din consortiu (detalii suplimentare gasiti pe site-ul proiectului www.safecity-project.eu ).

Scopul proiectului a fost acela de a imbunatati serviciile de siguranta publica prin integrarea mai buna cu infrastructura de comunicatii precum si prin utilizarea serviciilor de tip cloud ca servicii publice in contextul Internetului Viitorului. In cadrul proiectului au fost alese pentru analiza cateva orase europene reprezentative: Stockholm, Madrid, Óbidos, Bucuresti, Helsinki si Atena.

La finalul lunii noiembrie 2012, aplicatia dezvoltata de MIRA TELECOM - „Decision Support System” in cadrul proiectului SafeCity, a fost testata cu succes la Stockholm. Scenariul a presupus instalarea, configurarea si rularea unui sistem SafeCity, care sa ofere o imagine de ansamblu in timp real a evenimentului (deraierea unui tren) in baza informatiilor primite de la senzorii instalati in tunel, folosind aplicatiile dezvoltate in cadrul proiectului. Cu acea ocazie, politia, pompierii si ambulanta din capitala suedeza au actionat intr-o situatie de dezastru simulat, cu gaze toxice, care a implicat evacuarea si ingrijirea medicala a aproximativ doua sute de persoane.

Aplicatia „Decision Support System”, dezvoltata de MIRA TELECOM, a rulat in mediul virtual, fiind accesata de operatorii din centrul de comanda via internet si a furnizat operatorilor toate informatiile necesare in timp real.

Al doilea test al proiectului care a avut loc la Madrid, in luna martie 2013, a presupus interactiunea unui numar de opt aplicatii diferite, prin intermediul unei arhitecturi de tip „cloud”. SafeCity colecteaza, analizeaza si compara astfel, in timp real si automat, informatia pe care camerele de securitate o primesc.

Experienta proiectului SafeCity demonstreaza ca este posibila imbunatatirea serviciilor de siguranta publica prin folosirea tehnologiei Internetului Viitorului, in scopul de a face cetatenii sa se simta in siguranta, intr-un mediu protejat.

Foto – Revista Comunicatii Mobile

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online