Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Expeditie Arctica cu un velier: Cea mai mare provocare de pana acum pentru o camera de retea

Axis Communications a lansat imagini video de la o recenta expeditie Arctica, testand performantele camerelor sale. Vant puternic, ploi, vibratii, frig si miscare constanta. Asta a fost viata pentru o camera retea Axis in timp ce veghea atunci cand velierul Belzebub al II-lea a trecut stramtoarea M'Clure in Canada arctica pentru a deveni primul velier care a realizat acest lucru.

Echipajul format din Edvin Buregren, Peissel Nicolas si Peissel Morgan a fost primul care a navigat pe acest traseu fiind purtati de vant din Groenlanda pana in Alaska, traseul lor fiind pregatit de un spargator de gheata. Echipamentul folosit a fost o camera de retea AXIS Q6034-E, care a fost montata in partea de sus a catargului, pentru documentare si navigatie, a se vedea filmul.

"Atunci cand navigheaza prin gheata ai nevoie de cineva care sa stea in varful catargului, cu ochi de pasare. E cel mai rau loc unde poti fi atunci cand navighezi, ploaia, vantul si miscarea sunt mult mai intense acolo sus ca jos pe punte", a declarat Edvin Buregren, unul dintre membrii echipei internationale de expeditie Belzebub al II-lea. "Am avut o retea WiFi la bord, la care a fost conectata si camera. Aceasta a insemnat ca puteam controla camera si puteam sa ne uitam in jur 360 de grade, fara chiar a misca capetele noastre. Acesta este un avantaj extrem de important atunci cand se navigheaza in ape dificile si conditii meteorologice dificile", a declarat Edvin Buregren.

Scopul expeditiei a fost sa aduca dovezi vizibile ale topirii ghietii polare. "Gheata Arctica se topeste intr-un ritm alarmant si este o dovada clara a lipsei noastre de armonie cu planeta. Prin navigarea pe acest traseu proaspat deschis speram ca expeditia noastra sa joace un mic rol in atragerea atentiei la schimbarile climatice si de a contribui la o schimbare mai mare in atitudini", a declarat Edvin Buregren.

Pentru Axis, expeditia de navigatie este o dovada ca AXIS Q6034-E este rezistent la conditii foarte grele. "Solutiile video Axis pentru mediu exterior sunt concepute pentru a rezista la conditii meteorologice extreme si pentru a oferi supraveghere de incredere in orice moment. Stim ca aceasta camera de retea se descurca in frig extrem. Acelasi model a calatorit pana la 35.000 de metri fata de nivelul marii cu un balon stratosferic, caz in care este mult mai rece decat poate fi la nivelul solului (a se vedea comunicatul de presa si de filmul). Dar expeditia prin Pasajul Nord-Vest arata in mod special ca aceasta camera poate fi supusa vibratiilor, umiditatii si schimbarilor de temperatura pentru mai multe luni, ceea ce este foarte satisfacator", a declarat Erik Frännlid, Manager de produse Axis Communications.

Materialul video al expeditiei inregistrat de camera AXIS Q6034-E poate fi gasit aici. Mai multe informatii, imagini si detalii despre o calatorie prin gheata pot fi gasite pe site.

Pentru mai multe fotografii si detalii, vizitati: http://www.axis.com/sv/corporate/press/press_material.htm?key=arctic

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 37 vizitatori și niciun membru online