Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MIRA TELECOM va implementa proiectul “Big Brother” de la Buzau

Anul trecut MIRA TELECOM a castigat licitatia pentru implementarea proiectului „Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in zona de actiune urbana a municipiului Buzau, prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere”. Cu o valoare totala de 2,7 milioane de Euro, din care 1,7 milioane Euro – fonduri nerambursabile, proiectul este finantat european, prin Programul Operaţional Sectorial 2007 – 2013 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraşelor – poli urbani de creştere” si a fost initiat de catre Consiliul Local al Municipiului Buzau.

Implementarea proiectului va avea ca rezu ltat monitorizarea video a orasului, cu scopul cresterii sigurantei cetateanului si a prevenirii criminalitatii. Pe termen mediu si lung se asteapta amplificarea interventiilor publice in rezolvarea problemelor de ordin social in zona, reducerea sentimentului de nesiguranta in zone cu risc crescut de infractionalitate, siguranta sporita a cetatenilor, locuintelor si afacerilor, reducerea actelor de vandalism si furturi din domeniul public si privat, reducerea infractionalitatii in randul tinerilor, imbunatatirea imaginii orasului, cresterea gradului de atractivitate a zonei.

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc conferinta de presa ce anunta oficial lansarea proiectului. Au fost prezenti reprezentantii autoritatilor locale precum si cei ai companiei MIRA TELECOM.

Vor fi amplasate in total 163 de camere video, ce pot fi controlate de la distanta si vor acoperi peste jumatate din suprafata totala a orasului (46 de locatii din municipiul Buzau), in zone de interes deosebit cum ar fi: scolile, pietele, principalele artere, zone comerciale si zone pietonale. Imaginile captate vor fi transmise prin radio catre un centru de supraveghere ce va fi amenajat la subsolul Primariei Municipiului Buzau si deservit de angajati ai Politiei Locale.

“Sistemul va transmite informaţii prin reţele radio catre centrul de supraveghere, dupa care aici vor fi inregistrate datele şi analizate de operatori. Vor fi 99 de camere fixe şi 64 de camere Speed Dome, care vor putea fi controlate din centrul de supraveghere. In cazul in care exista un eveniment, operatorii pot prelua controlul asupra camerelor”, a declarat Gabriel Ionescu - Director General Adjunct MIRA TELECOM.

“Acest proiect este foarte important, avand doua zone de prevenire, respectiv prevenirea sociala si prevenirea situationala, prin instalarea unor camere de supraveghere in piete, in intersectii, la unitatile de invatamant publice”, a declarat primarul Municipiului Buzau, Constantin Boscodeala.

„Va fi un instrument extrem de util atat pentru Politia Locala, cat si pentru Politia Municipala”, a mai spus primarul Constantin Boscodeala.

In prezent, din ce in ce mai multe zone publice (oraşe si zone metropolitane extinse, autostrazi si drumuri, etc.) apeleaza la instalarea de sisteme de supraveghere video locala si / sau zonala, acestea reprezentand soluţiile optime in ceea ce priveşte asigurarea siguranţei cetaţenilor si monitorizarea spatiilor publice de catre serviciile profesioniste cu atribuţii in acest sens. Tehnologia actuala dezvoltata pentru supravegherea video metropolitana a ajuns la un nivel de maturitate suficient incat sa asigure soluţii viabile si eficiente pentru acest tip de aplicaţie.

In acelasi registru al participarii la implementarea unor proiecte ce au ca scop imbunatatirea serviciilor de siguranta publica, se inscrie si proiectul european SafeCity, unde MIRA TELECOM a fost selectata sa participe alaturi de un consortiu format din 14 companii europene de prestigiu.

MIRA TELECOM – companie cu capital integral romanesc – si-a inceput activitatea in octombrie 1998, cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online