Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MIRA TELECOM prezenta cu un sistem integrat de management al securitatii la Romanian Security Fair 2012

MIRA TELECOM a fost prezenta cu unul dintre cele mai importante produse de securitate proprii la standul de la expozitia internationala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate Romanian Security Fair. Echipa tehnica si cea de vanzari din cadrul companiei au oferit vizitatorilor standului MIRA TELECOM informatii detaliate despre modul de functionare si despre beneficiile sistemului de securitate integrat Mira Security Sphere.

Mira Security Sphere este platforma software pentru managementul integrat al securitatii, care integreaza subsisteme multiple: de supraveghere video (analogic si IP), de detectie si alarmare la efractie, de control acces, de detectie si semnalizare incendiu, de stingere incendiu, GIS (Sistem Informational Geografic) si automatizari industriale.

Evenimentele generate de subsistemele de securitate sunt tratate integrat si in timp real la nivel de centru de comanda, existand posibilitatea de a crea evenimente complexe de securitate, prin care se ofera operatorului o imagine de ansamblu a situatiei operationale.

Sistemul are arii de aplicabilitate diverse: aeroporturi, gari, porturi, banci, institutii publice, spitale, centre comerciale, cladiri de birouri, institutii de invatamant, muzee, expozitii, penitenciare, fabrici, cladiri industriale, depozite.

“Majoritatea celor care ne-au vizitat la stand sunt specialisti in domeniul securitatii, interesati de modul de functionare a sistemului pe care noi l-am creat. Mira Security Sphere a trezit interesul potentialilor clienti prin beneficiile care includ scaderea costurilor operationale, de implementare sau de inlocuire a unor componente, posibilitatea ridicata de integrare cu alte platforme si aplicatii si nu in ultimul rand prin cresterea nivelului de protectie a obiectivelor. Mira Security Sphere introduce concepte inovative in domeniul securitatii, iar pe aceasta cale ii invit pe toti cei interesati sa le descopere in discutiile cu specialistii nostri.” a spus Silviu Ciobanu, director R&D Mira Software.

Cea de-a doua editie a Romanian Security Fair s-a desfasurat in perioada 25-27 octombrie 2012, in Pavilionul Central Romexpo si a fost organizat de Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - A.R.T.S. Expozitia s-a adresat tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si din strainatate.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 28 vizitatori și niciun membru online