Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

MIRA TELECOM a livrat patru autospeciale N.B.C.R. in valoare de 5 mil. lei pentru ISU Caras-Severin, Hunedoara, Arad si Timis

MIRA TELECOM a finalizat un nou proiect in domeniul interventiilor in situatii de urgenta, in valoare de 5 milioane lei. Compania a livrat patru autospeciale N.B.C.R. (nuclear, biologic, chimic si radiologic) destinate decontaminarii la sol catre Agentia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Managementul Situatiilor de Urgenta (ADIVEST). Beneficiarii directi vor fi Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta (ISU) ale judetelor Arad, Caras Severin (Resita), Hunedoara (Deva) si Timis (Timisoara).

Autospecialele N.B.C.R. pot fi utilizate atat pentru interventia in cazul accidentelor nucleare, biologice si chimice, cat si pentru decontaminarea personalului de interventie si a celui afectat. Echipamentele din dotarea autospecialelor investigheaza, achizitioneaza si prelucreaza eficient si rapid starea din teren pe toate caile, stocheaza si transmit datele primare cat si evaluarea masuratorilor la distanta (atat manual cat si automat). Transmiterea datelor se face atat la dispeceratele ISU judetene, adiacente zonei cat si la alte centre precum cel de mediu, functie de situatia tactica necesara.

MIRA TELECOM a livrat autospecialele N.B.C.R. pentru ISU Arad si ISU Hunedoara in luna septembrie, in timp ce autospecialele pentru ISU Caras-Severin si ISU Timisoara au fost livrate in luna octombrie, anul acesta.
ADIVEST a cumparat autospecialele in valoare de 5 mil. lei cu ajutorul fondurilor europene, in cadrul proiectului “Achizitionare echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat, in Regiunea 5 Vest”. Proiectul beneficiaza de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2007 - 2013, Axa 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, DMI 3.3 “Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta”.

Obiectivul proiectului vizeaza imbunatatirea capacitatii de raspuns a institutiilor abilitate in situatii de urgenta si cresterea gradului de siguranta a populatiei, dezvoltarea bazei operationale regionale si imbunatatirea bazelor judetene existente prin dotarea acestora cu echipamente specializate pentru situatii de urgenta.

“Acesta este al doilea proiect derulat de MIRA TELECOM in parteneriat cu ADIVEST, dupa ce in iulie 2011 am livrat un Centru Mobil de Comanda si Control (C.M.C.C.) in cadrul aceluiasi program cu finantare europeana. Faptul ca parteneriatul nostru a continuat si in 2012 este un semnal pozitiv in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim. Avand in vedere importanta utilizarii laboratoarelor mobile de cercetare in situatii de urgenta, in cazul accidentelor nucleare, biologice si chimice, precum si gradul de responsabilitate pe care il avem in calitate de furnizor al acestor produse, fiecare nou proiect finalizat reprezinta o reusita notabila si un pas inainte in construirea experientei companie la nivelul livrarii echipamentelor pentru interventii in situatii de urgenta”, a declarat Stelian Ilie, Presedintele MIRA TELECOM.

Incepand cu anul 2011, MIRA TELECOM a mai livrat autospeciale N.B.C.R. catre ISU Giurgiu, Constanta, Braila, Teleorman (Alexandria), Arges (Pitesti) si Ialomita (Slobozia).

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 48 vizitatori și niciun membru online