Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

MIRA TELECOM a livrat un sistem de supraveghere video urbana cu 127 de camere in Drobeta Turnu Severin

MIRA TELECOM a finalizat un nou proiect de securitate la nivel national. Compania a livrat un sistem de supraveghere video urbana a strazilor, in cadrul proiectului “Siguranta si securitate sociala in municipiul Drobeta Turnu Severin, prin sisteme de supraveghere video.” Beneficiarul este Primaria Municipiului Drobeta Turnu Severin care a redirectionat sistemul de supraveghere catre Politia Locala. Proiectul in valoare de aproximativ 2 milioane de lei a fost finantat european prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR), in cadrul Programului Operational Regional (POR).

MIRA TELECOM a instalat sistemul, care include un centru de control si un numar de 127 de camere, dintre care 70 fixe si 57 mobile, in puncte de interes ale orasului, precum scoli, licee, gradinite, zone comerciale si zone pietonale. Camerele pot fi controlate de la distanta, iar imaginile captate sunt transmise prin radio catre un centru de supraveghere. In cazul in care exista un eveniment, operatorii pot prelua controlul asupra camerelor.

Centrul de supraveghere dispune de doua dispecerate: un dispecerat principal si un dispecerat de rezerva, dotate cu spatii de stocare foarte mari care permit inregistrarea si pastrarea imaginilor pe o perioada de 30, respectiv 24 de zile. Dispeceratul principal este localizat in sediul Politiei Locale, iar dispeceratul de rezerva se afla in subsolul Consiliului Local, localizat in sediul Primariei Drobeta Turnu Severin. Inregistrarile nu pot fi solicitate decat de catre autoritatile competente, indreptatite prin lege sa aiba acces la aceste informatii, pentru rezolvarea eventualelor nereguli surprinse de camere.

Ca urmare a finalizarii proiectului, pe termen mediu si lung, autoritatile se asteapta la reducerea infractionalitatii, cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, locuintelor si afacerilor, reducerea actelor de vandalism si furturi din domeniul public si privat, imbunatatirea imaginii orasului si cresterea gradului de atractivitate a zonei.

Proiectul s-a derulat in intervalul aprilie - septembrie 2012.

„Acesta este al doilea sistem de supraveghere video a strazilor livrat de MIRA TELECOM in acest an. In luna iulie am finalizat dotarea Municipiului Buzau cu un sistem similar, compus din 163 de camere video. Scopul acestor proiecte este cresterea sigurantei cetatenilor si a prevenirii criminalitatii prin monitorizarea video a orasului. Prin instalarea camerelor in punctele de interes ale orasului, cu trafic mare, autoritatile locale beneficiaza de un control mai eficient in ceea ce priveste securitatea publica si sunt descurajate infractiunile si actele de violenta”, a declarat Stelian Ilie (foto), Presedintele MIRA TELECOM.

MIRA TELECOM este de asemenea partener, alaturi de alte 14 companii europene de prestigiu, in cadrul proiectului european SafeCity. Obiectivul principal al acestui proiect este de a imbunatati rolul serviciilor de siguranta publica pentru a asigura cetatenilor protectia prin integrarea mai buna cu infrastructura existenta.

MIRA TELECOM (www.miratelecom.ro) – companie cu capital integral romanesc, fondata si condusa de Stelian Ilie, Presedinte al Grupului – si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom. In ultimii ani, compania a investit masiv in cercetare, in domeniul tehnologiei pentru securitate. In prezent se afla in proces de finalizare constructia unui centru propriu de cercetare si dotarea acestuia cu aparatura de laborator si platforme software de inalt nivel tehnologic. MIRA TELECOM are 14 ani de experienta pe piata romaneasca si internationala.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 78 vizitatori și niciun membru online