Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme si solutii de acces-control/pontaj

STK SYSTEM

STK SYSTEM
Tel.: 0356.429.705
Fax: 0356.429.706
Mobil: 0745.027.043
Adr.: str. Alexandru Astalas nr. 51, Lugoj, jud. Timis, cod 305500
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB: www.stksystem.com 
Administrator: Paul Corbeanu

Inca din anul 1999 STK System SRL este reprezentant unic in Romania al concernului german ISGUS GmbH, cel mai mare producator european de sisteme de inregistrare si gestionare a timpului. Infiintata in 1888 in orasul german Schwenningen din Muntii Padurea Neagra ca fabrica de ceasuri pentru paznici, firma ISGUS se specializeaza incepand cu anul 1908 pe aparate de pontaj si de inregistrare a timpului.

Bazandu-se pe experienta deosebita acumulata pe parcursul timpului, astazi firma produce, utilizand tehnologii de varf, sisteme de pontaj de diferite complexitati, ceasuri de pontaj, tehnica pentru controlul accesului si solutii de monitorizare si optimizare a productiei.

Mai mult de 14.000 de firme din toata lumea utilizeaza sisteme si echipamente ISGUS in activitatea lor zilnica.

Firma noastra va ofera expertiza in alegerea si implementarea unei solutii complete si moderne de gestionare a timpului lucrat in intreprindere. Scopul nostru este ca prin asigurarea celor mai inalte standarde in tot ceea ce facem, sa obtinem satisfactia maxima a beneficiarilor nostri prin asigurarea celor mai inalte standarde in tot ceea ce facem.

Ca sistem de pontaj modular si complex va putem oferi un pachet individualizat necesitatilor dumneavoastra ce cuprinde atat componente software cat si hardware. Module de program pentru pontaj cu clienti bazati pe technologie web si workflow, culegerea datelor si evenimentelor din procesul de productie, planificarea personalului si controlul accesului pot fi combinate in orice configuratie dorita. Terminalele ISGUS pentru pontaj si terminalele ISGUS de acces din seria IT-xxxx, precum si alte dispozitive de culegere a datelor precum cititoare de coduri de bare, smartphone-uri, PDA-uri si BackBerrie pot fi utilizate pentru culegerea datelor relevante in sistem.

In portofoliul nostru mai avem instalarea sistemelor, scolarizarea utilizatorilor si service-ul in si postgarantie.

Toate programele oferite pe piata romaneasca sunt adaptate conditiilor din Romania.

Suntem partenerul competent de care firma dumneavoastra are nevoie pentru a va da o solutie completa, adaptata nevoilor dumneavoastra.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 48 vizitatori și niciun membru online