Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

EVOLUTION SECURITY

CINE SUNTEM ?
Evolution Security este o companie privata licentiata, infiintata in conformitate cu prevederile legii nr. 333/2003, autorizata sa ofere clientilor sai solutii complete de securitate. Astfel, compania noastra presteaza in baza contractelor incheiate cu unitatile beneficiare, servicii de paza si protectie, monitorizare si interventie rapida, transporturi de valori si insotire transporturi de valori, proiectare, instalare, punere in functiune si intretinere sisteme electronice de securitate (sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, sisteme de pontaj si control al accesului, etc).

DE CE EVOLUTION SECURITY?
Evolution Security ofera clientilor sai servicii gratuite de consultanta pentru implementarea sistemelor de securitate si protejarea bunurilor detinute, precum si solutii de mentinere si imbunatatire a acestora.

Evolution masini  noiEvolution Security ofera clientilor sai servicii de cea mai inalta tinuta, certificate prin standarde de calitate ISO recunoscute la nivel international,compania fiind detinatoarea certificatelor:

ISO9001- Managementul Calitatii; ISO14001- Management de Mediu; BS OHSAS 18001 - Managementul Sanatatii si Securitatii Dcupationale; ISO/IEC 27001 - Managementul Securitatii Informatiei.

Evolution Security este autorizata conform legislstiei in vigoare sa organizeze programe de formare/specializare profesionala pentru adulti prin care asigura pregatirea permanenta a personalului de securitate.

Evolution Security dispune de un dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, dotat cu echipamente de ultima generatie, cu preluare directa a semnalelor prin GPRS sau IP - Internet, asistate de personal, specializat absolventi ai cursurilor DISPECER CENTRU DE ALARMA".

Serviciile sunt executate sub atenta supraveghere a specialistilor nostri, cu competente profesionale ridicate si experienta in domeniu: (ofiteri in rezerva care au activat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii).

SERVICII CDMPLETE DE SECURITATE PRIVATA
Pentru prevenirea si diminuarea eventualelor pagube privind bunurile si valurile dumneavoastra sau ale unitatii pe care o administrati, compania noastra are deosebita placere de a va prezenta urmatoarea gama de servicii:

I. SERVICII DE PAZA UMANA.

Evolution Security presteaza servicii de paza specializata, in baza contractelor de prestari servicii, a analizei de risc la securitate fizica si a planului de paza intocmit in colaborare cu unitatea beneficiara, avizat de unitatile de politie competente teritorial.

Serviciul de paza se asigura cu personal de securitate calificat si atestat profesional conform normelor legislative in vigoare, pregatit atat din punct de vedere fizic cat si profesional, echipat si dotat corespunzator misiunii incredintate.

Agentii de securitate sunt echipati cu tinuta adecvata anotimpului si misiunii ce o au de indeplinit, echpamentele fiind adaptate in functie de sezon si specificul postului de paza incredintat.
Personalul de securitate are in dotarea standard mijloace de autoaparare specifice: tomfa, spray paralizant,spray iritant-lacrimogen, statie de emisie-receptie/telefon mobil, care permit o desfasurare coreaspunzatoare a activitatii in conditiile climatice dificile sau cu factori de risc ridicat.

Activitatile de paza si protectie se executa pe intreg teritoriul tarii pentru obiective dintre cele mai variate: institutii de stat si private,institutii si unitati industriale, depozite si magazine, locuinte, spatii deschise-propietate personala santiere si autostrazi, etc.

De asemenea, putem asigura paza si protectie in cazul desfasurarii unor evenimente de interes public (spectacole, expozitii, manifestari sportive, culturale) sau petreceri particulare si alte evenimente de scurta durata.

La obiectivele asigurate cu paza, serviciile de interventie rapida sunt oferite in mod gratuit.

II. SERVICII DE MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA.
Sistemul electronic de monitorizare, se conecteaza la dispeceratul central al companiei noastre prin programarea /interfatarea radio a centralei de alarma instalata la obiectivul monitorizat.

Datele transmise de sistem sunt monitorizate permanent, prin transmisie radio, retea GSM/GPRS sau Internet, supravegherea sistemelor de comunicatie fiind efectuata in mod computerizat si asistat uman.Interventiile in retea sunt depistate instantaneu, excluzând orice posibilitate de scanare sau descriptare a datelor transmise in sistem.

Este imposibila intreruperea canalelor de comunicatie sau alterarea datelor transmise de catre dispecerat datorita protocoalelor folosite.Evenimentele receptionate la dispecerat sunt urmatoarele: alarme, identificare zone by-pass, dezarmare,identificarea zonei alarmate, tipul de alarma (efractie, panica, sabotaj, incendiu, medicale,etc), identificarea codului de agresare, identificarea numarului de ordine al codului armare dezarmare, identificarea zonei alarmate, control sistem (conform programului de lucru declarat), cadere de retea, descarcare acumulator, probleme circuit sirena, alarme medicale, supervizare incendiu.detectie gaz, inundatie, etc.

Interventia la alarma este asigurata de ehipajele de interventie rapida care au in componenta agenti specializati, antrenati permanent, avand in dotare echipamente care sa le permita sa faca fata oricaror situatii intampinate.

Actiunea echipajelor de interventie este sustinuta dupa caz de catre echipajele specializate ale Ministerului Administratiei si Internelor (Politia, Jandarmeria), ISU, Pompieri Militari, echipaje care sunt solicitate si indrumate pentru interventie de catre dispecerul companiei noaste.

III. SERVICII DE PROIECTARE, INSTALARE SI INTRETINERE SITEME ELECTRONICE DE SECURITATE.
Evolution Security ofera servicii de proiectare, instalare, punere in functiune si intretinere a sistemelor electronice de securitate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare si cu respectarea normelor tehnice stabilite de standardele internationale in domeniu.Compania dispune de personal specializat pentru acest domeniu de activitate, absolventi ai cursurilor de formare profesionala atestate de AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI.

Specialistii nostri detin certificate de competente profesionale pentru executarea activitatilor: PROIECTANT SISTEME DE SECURITATE, INGINER SISTEME DE SECURITATE si TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE.

Evolution Security poate instala la comanda sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de pontaj si control al accesului, precum si executarea proiectelor tehnice aferente acestora.

De asemenea, in baza unui contract ferm, putem executa lucrari de modificare, extindere si/sau mentenanta a sistemelelor de alarmare, supraveghere video sau control acces, instalate de alte societati specializate, cu care beneficiarul a intrerupt relatiile contractuale.

IV. SERVICII DE INSOTIRE A TRANSPORTURILOR DE VALORI.
Compania noastra ofera servicii de insotire a transporturilor de valori cu personal specializatdotat cu armament letal sau neletal( dupa caz) pentru institutii financiar-bancare sau centre de procesare numerar. Serviciile se executa in baza unui contract incheiat cu unitatea beneficiara, si a planului de paza al transporturilor de valori, intocmit de compania noastra in colaborare cu unitatea ale carei bunuri se transporta, avizat de unitatile de politie competente teritorial.

V. SERVICII DE EVALUARE A RISCULUI LA SECURITATE FIZICA.
Evolution Security presteaza servicii specializate de evaluare de risc la securitate fizica cu respectarea normelor legislative in vigoare.

Serviciile de evaluare sunt executate cu specialisti inscrisi in RNERSF, cu indelungata experienta in domeniul securitatii fizice.

Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una dintre urmatoarele situatii: cel putin o data la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii; in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva; in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii.

EVOLUTION SECURITY

SEDIUL SOCIAL

Tel.: 0748.393.393; 021.233.92.83
str. Constantin Aricescu nr. 15, parter, sector 1, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.evolutionsecurity.ro

Punct de lucru Galati
Tel.: 0758.248.634
Fax: 0336.431.996
str. Barasabiei nr. 140 bis, parter, jud. Galati
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Punct de lucru Constanta
Tel.: 0745.588.466
bd. Tomis nr. 143 A, jud. Constanta
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Punct de lucru Buzau
Tel.: 0238.702.223
Adr.: str. Spiru Haret, bl. 3E, parter, jud. Buzau
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DISPECERAT
Tel.: 021.9750
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
str. Stadionului nr. 12A, Buzau

DEPARTAMENT TEHNIC
Tel.: 0238.702.223
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
str. Spiru Haret, bl. 3E, ap. 1, parter

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online