Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

VASROM

Societate infiintata in conformitate cu prevederile legii 333/2003, SC Vasrom Dej este licentiata de Inspectoratul General al Politiei Romane - directia Politiei de Ordine Publica cu Licenta de Functionare nr.0095/P/07.01.2005, fiind atestata sa efectueze activitati de supraveghere, protectie si paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, proiectarea, instalarea si exploatarea mijloacelor tehnice impotriva efractiilor.

Aceeasi atestare este valabila si pentru activitati de consultanta, servicii de paza a transporturilor de bunuri si valori precum si servicii de garda de corp.

Vasrom – societate de paza din Romania, implicate din 1997 in servicii de securitate foloseste in ianuarie 2010 personal calificat peste 500 de agenti cu activitate in domeniul pazei electronice si umane special selectati, pregatiti si antrenati, dotati cu tehnica de ultima ora, inclusive armament, cu scopul asigurarii linistei si sigurantei bunurilor si persoanelor.

Avand implementat inca din 2005 un sistem de asigurare a calitatii, structura serviciilor Vasrom”Paza si Securitate” cunoaste azi o paleta diversificata atit pentru persoane fizice cat si juridice.

SERVICIILE NOASTRE:

- paza umana si protectie cu agenti
- transport valori cu personal calificat
- supraveghere electronica audio-video prin dispecerat de monitorizare si interventie rapidaa  in caz de alarmare
- proiectare, instalare, punerea in functiune,  intretinerea si repararea sistemelor de securitate, sistemelor de control acces si a sistemelor de televiziune cu circuit inchis
- protectia persoanelor constand din garda de corp.

Contact:
Tel.: 0264.211.923; 0744.61.77.31
Fax: 0264.211.923
str. Valea Jichisului nr. 30, Dej, jud. Cluj
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.vasrom.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online