Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES

ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES este sucursala in Romania a companiei AAT HOLDING sp. z o.o., cel mai mare furnizor de sisteme de securitate din Polonia, cu 14 sucursale si parteneri in intreaga lume. Misiunea ASTAL reprezinta un angajament ferm fata de valorile de baza ale companiei: integritate, responsabilitate, munca de echipa si de inovare.
Echipa de specialisti ASTAL Security Technologies S.R.L., ofera tot suportul partenerilor sai prin: prezentari ale echipamentelor in showroom, training-uri pentru instalatori si proiectanti, sales support catre clientul final, asistenta in faza de pre-proiectare/ofertare precum si la primele puneri in functiune.

Dumneavoastra sunteti prioritatea noastra, prin urmare va asteptam la sediul din strada Gazelei nr.27, unde echipa ASTAL este disponibila pentru a raspunde oricarei intrebari si pentru a va furniza toate informatiile necesare identificarii solutiei optime.


ASTAL Security Technologies
Showroom & Training Center
Strada Gazelei Nr. 27, Sector 4, 040513 Bucuresti, Romania
Mobil: +40 7432 ASTAL • Tel/Fax: +40 314 38 03 11
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.astal.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 16 vizitatori și niciun membru online