Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Protectie la intruziune, discreta si impenetrabila, cu OPTEX REDSCAN RLS-2020S

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, recomanda integrarea in sistemele de securitate, indiferent de obiectivul protejat sau de ambient – exterior sau interior – a senzorilor din familia REDSCAN, caracterizati prin aptitudinile de detectie la intruziune, intr-un mod discret si extrem de eficient.

De regula, preventia fizica a accesului este nivelul primar de protectie utilizat pentru securizarea obiectivelor, atat in companii, cat si in institutii publice si, de aceea, exista o gama vasta de solutii si sisteme concepute pentru controlul accesului. Desi eficiente pentru caile traditionale de acces, acestea nu pot preveni patrunderea pe cai mai putin obisnuite, precum prin tavanul unei incaperi. Iar in cazul obiectivelor amplasate la exterior, provocarile sunt cu atat mai mari cu cat metodele de acces pot fi diversificate si mai mult. OPTEX a dezvoltat astfel familia de senzori REDSCAN, care folosesc tehnologia LiDar si proiecteaza un plan laser, orizontal sau vertical, a carui strapungere poate fi detectata rapid, pentru a alerta personalul responsabil de securitate.

Un membru relativ nou al familiei OPTEX REDSCAN este RLS-2020S, care vine in completarea lui RLS-2020I, cu procesor mai puternic pentru a oferi aptitudini de detectie superioare. Astfel, el poate fi configurat fie sa foloseasca o rezolutie mare, ce permite detectia unor obiecte cu diametru de numai 2.5cm, fie sa foloseasca modul throw-in, cu care poate detecta obiecte ce se deplaseaza rapid. Ca nivel de performanta, el poate observa obiecte care se deplaseaza cu pana la 16.2km/h printr-o proiectie perfect verticala sau cu pana la 45km/h printr-o proiectie la un unghi de 300. Suprafata de detectie este de 20x20m la 950, iar timpul de raspuns de 25ms.

In ceea ce priveste instalarea si integrarea in sistemul de securitate, OPTEX RLS-2020S asigura un maximum de flexibilitate. Spre deosebire de modelul pentru interior RLS-2020I, el poate fi utilizat in mod eficient atat la interior, cat si la exterior. Iar ca amplasare, poate fi montat pe tavan, perete sau trepied si optional pe un stalp sau intr-o nisa. In plus, senzorul este certificat IP66 si dispune de o carcasa ce poate fi vopsita pentru a se incadra perfect in orice mediu. Integrarea in sistem este realizata prin retea IP, iar pentru alimentarea cu energie este folosita tehnologia PoE (Power over Ethernet).

Multumita codurilor Redwall emise, modelul este compatibil si cu majoritatea sistemelor de Video Management (VMS) si de aceea poate fi folosit pentru a declansa inregistrari video cu ajutorul camerelor PTZ disponibile. Aria de detectie poate fi impartita in pana la 4 zone si poate fi personalizata in functie de dimensiunile si forma incintei, pentru a nu depasi zona de interes, asa cum se poate intampla de exemplu in cazul camerelor cu ferestre. Astfel, OPTEX RLS-2020S poate fi utilizat pentru a proteja orice obiectiv, indiferent ca vorbim despre securizarea ferestrelor, a tavanelor, a perimetrelor exterioare sau chiar a unor obiecte mai bine definite, precum tablouri sau alte lucruri de valoare. De aceea, este solutia ideala pentru depozite, centre de date, aeroporturi, muzee si multe alte aplicatii.

Drept dovada pentru performantele si flexibilitatea deosebite care caracterizeaza senzorul OPTEX REDSCAN RLS-2020S sta premiul pentru cea mai buna solutie hardware de protectie a perimetrului – Site Protection (Hardware) – acordat de prestigioasa publicatie Benchmark in cadrul Innovation Awards 2017. “Detectorul laser RLS-2020S aduce tehnologia intr-o zona mai accesibila pentru aplicatii mainstream, reprezinta o solutie discreta si cu dimensiuni reduse, eficienta din punctul de vedere al costurilor si furnizeaza totodata performante imbunatatite in materie de detectie si fiabilitate”, au motivat redactorii Benchmark decizia acordarii acestui premiu.

Detalii despre senzorul OPTEX REDSCAN RLS-2020S si instalarea in locatii precum muzee, banci sau data centere puteti afla din filmul de la link.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 26 vizitatori și niciun membru online