Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutie inovativa Optex si Axis Communications dedicata protectiei perimetrale

Optex, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta disponibilitatea in Romania a senzorilor fotoelectrici SmartLine. Seria este compusa din trei modele, SL-200QN, SL-350QN si SL-650QN, ce acopera o distanta de 60m, 100m, respectiv 200m. Un senzor fotoelectric este un echipament folosit pentru a detecta de la distanta obiecte sau persoane prin utilizarea unei unde infrarosii si a unui receptor fotoelectric. Cu ajutorul acestor dispozitive se poate securiza cu usurinta orice fel de perimetru. Senzorii au capacitatea de a reduce numarul de alarme false cauzate de pasari sau de vegetatie, astfel incat agentii de securitate sa primeasca avertizari doar atunci cand o persoana incearca sa patrunda in zona monitorizata fara a avea acces.

Comparativ cu generatia anterioara de senzori de acest tip, carcasa modelelor SL a fost micsorata cu 20%, iar greutatea a fost redusa cu 15%.

Pentru ca detectia sa fie realizata in mod corect si rapid, este necesar ca transmitatorul IR si receptorul sa fie perfect aliniate. Acest lucru se poate realiza acum intuitiv, senzorii dispunand de un sistem de aliniament bazat pe lentile performante, care ofera un nivel maxim de vizibilitate. Astfel, este posibila realizarea unui aliniament corect chiar si in cazul in care cele doua componente ale sistemului de securitate, respectiv: transmitatorul si receptorul, sunt amplasate la distanta maxima recomandata.

Integrare cu produsele Axis Communications
Senzorii fotoelectrici Optex sunt compatibili cu camerele de retea Axis, integrarea realizandu-se prin intermediul platformei AXIS Camera Application. Aceasta integrare este posibila datorita prezentei encoderului PIE-1, ce are rolul de a transforma datele analogice in coduri ASCII. Datorita acestei compatibilitati, senzorii Optex pot transmite direct comenzi camerelor de retea Axis. Avantajul acestei solutii este ca echipamentele Axis pot fi activate si directionate intr-o anumita zona doar atunci cand este detectata miscare, reducandu-se astfel necesarul de latime de banda si stocare. In plus, combinatia dintre cele doua tipuri de echipamente va oferi agentilor de securitate o confirmare vizuala a tuturor alarmelor detectate. Senzorii Optex pot, de asemenea, bloca usi de acces sau activa alte sisteme de securitate.

Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii Optex dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com

Despre Axis Communications
Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise. Axis are peste 1.900 de angajati in peste 40 de birouri din lume si coopereaza cu peste 75.000 de parteneri din 179 de tari. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online